Зареждане

Илия Топурия: Конър Макгрегър е никой! Представлява алкохол и наркотици

Илия Топурия: Конър Макгрегър е никой! Представлява алкохол и наркотици
Публикувано на: Август 27, 2024 в 20:00 ч
Илия Топурия коментира потенциален двубой с Конър Макгрегър в бъдеще.

Както той каза, "The Notorious" не заслужава да се бие срещу него, защото в момента той представлява само наркотици и алкохол. Когато Топурия спечели световната титла през февруари в UFC 298, след като нокаутира Александър Волкановски, той не се поколеба да предизвика Макгрегър на битка.

Оттогава Макгрегър трябваше да се появи в октагона за битка с Майкъл Чанлдър на UFC 303 през юни, но се оттегли поради счупен малък пръст на крака. “El Matador” в момента е планиран да се бие с Макс Холоуей на 26 октомври на UFC 308 в Абу Даби. Испанецът подчерта, че му предстоят няколко големи битки, а такава с Макгрегър дори не била голяма.

Ето какво каза Илия в интервю за MMA Junkie:

"Исках тази битка преди, но сега изглежда, че той наистина се е оттеглил. Колко време беше извън клетката ? Три, четири години ? Нещо такова. Кога ще го видя отново в играта ? Точно сега той не заслужава да дели октагона с мен. Аз съм световен шампион. Конър беше такъв, но сега е никой. 

Дори не е класиран. Така че, ако се върне и влезе в класацията, защо не ? В момента ми предстоят по-големи битки от такава с Макгрегър. Битката с Шон О'Мали е по-голяма, както и тази с Макс Холоуей. Битката с Ислам Махачев е по-голяма. 

В този момент Конър не представлява нищо друго освен наркотици и алкохол.", каза Топурия.

Ще успее ли Топурия да победи Холоуей ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес