Зареждане

'Иранския Хълк': Мартин Форд е нищо без химията! Ставам ловец на наедряли културисти

'Иранския Хълк': Мартин Форд е нищо без химията! Ставам ловец на наедряли културисти
Публикувано на: Август 27, 2024 в 18:00 ч
Саджад "Иранският Хълк" Гариби, който през последните две години се затвори във фитнес залата, където трябваше само да тренира и да се подготвя за бойната си кариера, вече е намерил смисъла на живота си. Саджад твърди, че се е подобрил значително и сега иска да покаже на хората своята свръхчовешка сила.

Гариби нашумя преди години със своите внушителни снимки в социалните мрежи. Той изглеждаше огромен на тях и не спираше да говори за кариера в бойните спортове. "Иранският Хълк" привлече вниманието на бодибилдъра Мартин Форд, който се съгласи да направят боксов мач. Двамата застанаха лице в лице в Дубай, след което Форд бутна Гариби, който изхвърча няколко метра назад.

На живо се видя, че Саджад е просто дебело хлапе от Иран и няма нищо общо с Хълк. Гариби се разплака по иранска телевизия, защото родителите му го критикуват за случката с Форд. Мартин осъзна, че нещо не е наред с Гариби и реши да се оттегли от срещата им, защото не искаше да го нарани. Саджад не се отказа и въпреки всичко успя да си уреди боксов мач.

През 2022 година Гариби се би с Джуманов Алмат Бахитович, известен като „Казахстанския титан“. Битката беше едностранна и в нея се видя, че Гариби няма никакъв опит и е трагичен. Той беше нокаутиран в първия рунд и всички започнаха да го подиграват. Това го е надъхало да действа и сега той се завръща с нови сили, за да лови наедряли културисти.

„С малки прекъсвания, прекарах последните повече от две години във фитнеса, работейки както върху физическата си страна, така и върху бойните си умения. Забелязах, че много хора имат лоши предположения за мен. Не ви обвинявам, но трябва да докажа, че това, което съм казвал през цялото време, не е просто думи. На 7 септември летя за Техеран. Ако искате да ме видите, ще се снимам с всички. Ще направя публична тренировка и ще видите новата ми форма. По този повод веднага ще обявим едно нещо и се надявам да ме подкрепите напълно, тъй като смятам да затворя устата на всички съмняващи се веднъж завинаги. Никога не съм се наричал професионален културист. И никога не съм се наричал професионален боец. 

Но аз съм роден със свръхестествена сила и по-големи измерения от другите. Затова наех личен треньор и заедно усъвършенстваме всички техники, за да мога да вляза в мача и да покажа най-доброто от себе си. Най-много ме дразнят бодибилдърите, които се правят на такива, каквито не са. Мартин Форд не би бил нищо без стероиди, нито Адам Бартфай. Тези хора не са достигнали напълно своята форма и не могат да използват тази изкуствена сила в битка. Това е моят план, ще стана ловец на наедряли културисти.“, разкри Гариби.

Предстои да видим какво ще се случи с Гариби и неговият лов.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес