Зареждане

Илия Топурия прогнозира сблъсък за титлата срещу топ претендента Диего Лопес

Илия Топурия прогнозира сблъсък за титлата срещу топ претендента Диего Лопес
Публикувано на: Август 28, 2024 в 00:00 ч
Илия Топурия прогнозира, че в крайна сметка би могъл да защити титлата си в UFC срещу изгряващия претендент Диего Лопес.

Откакто победи Александър Волкановски и спечели шампионската титла в категория перо на UFC, Илия Топурия е на върха на света. Той бързо се утвърждава като мегазвезда в смесените бойни изкуства, като очакванията са, че би могъл да се превърне в истинска световна знаменитост.

Разбира се, за да достигне това следващо ниво, той трябва да победи Макс Холоуей, когато двамата се сблъскат по-късно тази година. Ако успее да преодолее това препятствие, тогава небето наистина е граница за него.

Наскоро испанецът обсъждаше възможните следващи съперници - и изглежда, че идеята да се изправи срещу Диего Лопес доста му харесва.

 

Топурия вярва, че битка с Лопес може да се състои

"Разбира се, Брайън Ортега и Диего Лопес е по-вероятният елиминатор за титлата", каза Топурия. "Обичам характера, който носи Диего Лопес. Той винаги се отнася с уважение към мен, така че ми харесва отношението, което има към мен. Ако победи, може би той ще е следващият в редицата."

"Честно казано, не знам", каза Топурия. "Може би това е Волкановски. Може би това е Диего Лопес. Може би това е Брайън Ортега. Но не ме интересува. За тях ще бъде по-лошо, когато получат обаждане и разберат, че ще трябва да се изправят срещу мен. Това ще бъде трудна вечер за тях."

Вярвате ли, че има шанс да видим Ilia Topuria срещу Diego Lopes за пояса? Ако това се случи, кой бихте предпочели да спечели?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес