Зареждане

Алекс Перейра: Дрикус дю Плеси се страхува от мен

Алекс Перейра: Дрикус дю Плеси се страхува от мен
Публикувано на: Август 26, 2024 в 02:00 ч
Алекс Перейра вярва, че Дрикус дю Плеси се страхува от него.

По-рано този месец дю Плеси успя да събмитне Израел Адесаня и защити титлата си в средна категория. Веднага след събитието в Австралия Перейра се прицели в южноафриканеца. Алекс сподели, че планира да се завърне отново в средна категория, където вече беше шампион преди няколко години. Явно той иска да държи 2 титли в 2 категории едновременно.

Дрикус се съгласи на тази битка, но предложи тя да се проведе в полутежка категория. Това е дивизията, в която в момента Алекс е шампион. Дю Плеси изтъкна, че Алекс има проблеми със свалянето на килограмите и заради това иска да се бият в неговата категория. Така "Poatan" нямало да си търси оправдания, след като дю Плеси го победи.

Алекс не е съгласен със звездата от Южна Африка и вярва, че Дрикус се страхува от него.

"Предизвиках дю Плеси, който започна да говори за теглото ми. Първо, когато аз казах, че имам проблеми с теглото, тогава никой не се съгласи с мен. Никой не каза нищо по темата. Ако съм използвал това като оправдание, то никой не искаше да си признае, че теглото ми повлия. Всички си мълчаха. Но когато казах, че се връщам в средна категория, то дю Плеси веднага започна да говори, че това е проблем за мен. 

Беше проблем когато се бих с Адесаня и ме нокаутира. Аз правя тези неща цял живот. За тези, които не знаят аз съм свалял 8 пъти до 81 килограма. През цялата ми кариера съм се състезавал на 85 килограма. Винаги съм работил по тялото си, дори когато започнах да остарявам. Последната битка с Адесаня беше предупреждение за мен, че трябва да сменя категорията. Това и направих. 

Още тогава казах, че може да се върна отново в средна категория, но ще имам нужда от време. Мисля, че бих се справил добре в една последна битка в средна категория. По всичко изглежда, че Дрикус е малко изплашен от това. Той е поредният боец, който иска да се бие с мен и иска да ме уплаши. Но всъщност той е този, който е уплашен.", каза Перейра.

Кой би победил в битка между Перейра и дю Плеси ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес