Зареждане

Конър Макгрегър натиска Дана Уайт да подпише договор с негова съотборничка

Конър Макгрегър натиска Дана Уайт да подпише договор с негова съотборничка
Публикувано на: Август 28, 2024 в 00:00 ч
Конор Макгрегър, бивш шампион на две дивизии в UFC, се застъпва за своя сънародничка и призовава шефа на промоутърската организация Дана Уайт да сключи договор с ветеранката от Роскомън Дани Маккормак след впечатляващото си единодушно решение в "Road to UFC" през уикенда.

Макгрегър, бивш двукратен шампион в лека и перо, е извън битките, откакто през 2021 г. беше начело на UFC 264, като счупи лявата си пищяла и фибула в загубата с ТКО в първия рунд срещу Дъстин Поарие.

И аут от планираното завръщане в UFC 303 през юни по време на Международната бойна седмица, само няколко седмици преди мача в полусредна категория с ветерана претендент Майкъл Чандлър, Макгрегър счупи пръст на същия крак, на който беше предишната му травма.

Конор Макгрегър агитира Дани Маккормак да получи договор с UFC

Въпреки, че липсва от битките, Конър се застъпи за своята съотборничка от Straight Blast Gym, като натисна Уайт да подпише с бившата шампионка на Invicta FC в категория сламка, след като Маккормак победи Ян Кихуи миналия уикенд.

"ТОВА Е ПРОМО!" - написа Конър Макгрегър в официалния си профил в X във връзка с интервюто на Дани Маккормак след двубоя. "В момента, в който се появи, за да победи и осакати много по-голямо момиче. Завършвайки с призив от настоящата шампионка на UFC в категория сламка, която е от същия регион като току-що победилата я опонентка. Магия! Дана Уайт, обяви официално, че подписваш с нея, братко..."


Бивша шампионка на Invicta FC в категория сламка, Маккормак постигна победа с единодушно решение над Валеска Мачадо през март миналата година, след което успешно защити короната си с победа в третия рунд със задушаване над Каролина Войчик под знамето на ръководената от Шанън Кнап организация. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес