Зареждане

Майк Тайсън все още е опасен за Джейк Пол: Той все още може да те прати в друго измерение

Майк Тайсън все още е опасен за Джейк Пол: Той все още може да те прати в друго измерение
Публикувано на: Август 28, 2024 в 00:00 ч
Джо Роугън смята, че 58-годишният Майк Тайсън все още представлява заплаха за Джейк Пол.

Тайсън и Пол трябва да се сблъскат на 15 ноември в боксов мач. Двамата трябваше да се срещнат по-рано тази година, но двубоят беше отложен, след като Тайсън получи пристъп на язва по време на полет. В крайна сметка Пол спира бившия боец от UFC Майк Пери, който замества "Iron" Майк.

Макар че мнозина критикуваха организирането на този двубой предвид възрастта на Тайсън, Роугън смята, че Тайсън все още е опасен съперник за "The Problem Child".

Майк Тайсън все още е заплаха за Джейк Пол

По време на един от епизодите на "The Joe Rogan Experience" коментаторът на UFC сподели убеждението си, че Майк Тайсън все още е способен да угаси светлините на Джейк Пол, ако го нацели както трябва.

"58 години са си 58 години - без значение какво приемаш и какво правят за теб, ти все още си на 58 години", каза Роган в последния епизод на своя подкаст. "Но 58-годишният Майк Тайсън не е 50-годишният Майк Джоунс, който живее в края на улицата. Това е различен вид човешко същество, той все още може да ти изпрати главата в друго измерение, ако успее да те нацели."

Роган продължи да нарича Пол "истински боец" и каза, че ако Тайсън не може да го нацели, тогава ще е трудно да се каже дали "The Problem Child" може да го отстрани. Той спомена победите на Пол над бившия шампион на UFC в полусредна категория Тайрън Уудли и звездата на BKFC Майк Пери. Роугън също така нарече Томи Фюри легитимен боксьор и повдигна въпроса за факта, че Пол е изиграл всички рундове с него при поражението.

Времето ще покаже дали Тайсън може да покаже поне, че все още е способен да води конкурентен двубой, или това ще се окаже катастрофата, от която се опасяват много фенове на борбата.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес