Зареждане

Кайо Боральо: Хамзат Чимаев е по-тегав на тренировките от Шон Стрикланд

Кайо Боральо: Хамзат Чимаев е по-тегав на тренировките от Шон Стрикланд
Публикувано на: Август 28, 2024 в 00:00 ч
След впечатляващата си победа през уикенда в главното събитие на UFC Вегас 96 Кайо Боральо, който е заплаха за средната категория, е на път да се добере до шампионската титла, но признава, че ще има много работа, ако трябва да се изправи срещу непобедения Хамзат Чимаев, като го определя като най-трудния си партньор в тренировките.

Боральо, който тази седмица успя да се класира на пето място в средна категория, постигна впечатляваща победа с единодушно решение над бившия претендент за титлата Джаред Каноние в продължение на пет рунда, като за първи път след преминаването си в организацията се класира в главна битка.

Боральо извоюва победа с единодушно съдийско решение над бившия преследвач на титлата и ясно заяви намеренията си да се бие с победителя от очаквания реванш между настоящия шампион Дрикус дю Плеси и бившия шампион Шон Стрикланд в следващия мач.

Кайо Боральо похвали уменията на Хамзат Чимаев

Въпреки това, основният играч на Fighting Nerds сподели известна информация за някои от тежките тренировъчни режими, на които е бил подложен по време на престоя си в Xtreme Couture - определяйки чеченската звезда Чимаев като най-трудния си партньор заради борческите му способности.

"О, пич, със сигурност най-трудното момче за трениране е Хамзат Чимаев", казва Боральо пред The Schmo. "Той е много труден на тренировките. Неговият стил, неговата борцова подготовка - той е много добър в борбата. Той се бори здраво във всички рундове. Мисля, че той е един от най-трудните спаринг партньори".


"Тренирал съм и с Шон Стрикланд, Крис Къртис - много трудни момчета и тежки тренировки", обяснява Кайо Боральо. "Тренировките с Шон Стрикланд също са много трудни, защото той винаги се бута напред, сякаш ти крещи в лицето. Но мисля, че Хамзат е човекът, с когото със сигурност е най-трудно да се тренира. Но той е човекът, благодарение на когото се развивам най-много."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес