Зареждане

'Пияният майстор' Emanuel Augustus - най-добрият боксьор, за когото не сте чували

'Пияният майстор' Emanuel Augustus - най-добрият боксьор, за когото не сте чували
Публикувано на: Юни 20, 2017 в 08:00 ч
 
Emanuel Augustus, известен също като "Пияният майстор", е боксьор, който има много уникален, единствен по рода си стил, който ще видим в следващото видео.
 
Макар че името му не е познато на много от феновете на спорта и професионалният му рекорд от 38 победи и 34 загуби  не е никак впечатляващ, Augustus създаваше много проблеми на боксьорите на най-високо ниво с уникалния си стил и дори спечели титлата на IBF в супер лека категория през 2004-та година.
 
Той дори се би с изгряващата звезда тогава Floyd Mayweather през 2000-та година, а в интервю през 2012-та година Maywather заяви, че Augustus е най-трудният противник, с когото някога се е бил. Това означава много, когато идва от устата на боксьор от калибъра на Floyd.

 
Въпреки че неговият "пиян" стил изглежда просто като хвърляне наоколо, определено има стратегия. Много прилича на стила Zui Quan или по-познат като "пияно кунг фу", движението по такъв начин ви прави по-непредсказуеми и може да бъде използвано, за да объркате противника си.
 
Той също може да бъде използван и за да накарате опонента ви да ви нападне, когато го искате, или когато имате нещо друго в ръкава си.
 
Все пак със сигурност има някакъв аспект на неговия стил, който привличаше гнева на много длъжностни лица, които често приспадаха точки от актива на Augustus, което в крайна сметка се отразяваше на крайния резултат в много от неговите срещи.

0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес