Зареждане

Радослав Ангелов: Хората не осъзнават колко труд и лишения коства участието в Mr. Olympia

Радослав Ангелов: Хората не осъзнават колко труд и лишения коства участието в Mr. Olympia
Публикувано на: Декември 12, 2023 в 07:51 ч
Автор: Георги Петков
Честен, откровен, възпитан, интелигентен, скромен, семеен човек, с необходимите морални устои и рядко срещано търпение към всичко и всички около себе си.

Това забелязахме с екипа ни, измежду само част от качествата, с които разполага единственият ни участник в тазгодишното издание на най-престижния турнир за бодибилдинг и културизъм в света Mr. Olympia.

Радослав Ангелов с охота прие да бъде ексклузивен гост в новата рубрика на Георги Петков, посветена на фитнеса, бодибилдинга, здравословния начин на живот, храненето и тренировките: AFF Series.

Многократният шампион по културизъм проведе специална демонстрация за всички вас, като показа част от своята тренировка за гръб.

Освен това, той застана пред камерите ни и беше до болка прям и категоричен в мнението си по всички "горещи" теми в света на фитнеса и бодибилдинга:

  • за хормона на растежа
  • за използването на тестостерон
  • за хранителните добавки
  • за своите тренировки
  • за специфичния си хранителен режим
  • за част от "митовете", познати в залите
  • за реалността в професионалния спорт и още много други акценти.
"Всички обезценяват постиженията ни с лека ръка, приписвайки заслугите единствено на добавките и на "химията", която се използва.

Хората просто не могат да си дадат сметка и не осъзнават колко труд и лишени са необходими, още повече за семеен човек, за да стигне до подобно ниво.

Няма вълшебно хапче! Аз имам обичайните тревоги на всички останали. Виждате, че съм зает и с детето, и с реалността около семейството си, както вероятно е и преобладаващата част от населението. Но в същото време се старая да бъда на възможно най-високо ниво, представлявайки България пред останалия свят", сподели Радослав. 


 
Той направи пълна разбивка на един свой храноден - в състезателен и несъстезателен период, като влезе в детайли по някои от най-важните направления.

Коментира използването на диуретици от любители и професионалисти, каза за количеството на протеин, въглехидрати и мазнини, които попадат в границите на нормалното за него и отправи важни съвети към всички трениращи, без значение от нивото им на подготовка и напредък в залата.

За нас беше безценно подобен спортист да ни допусне до своята собствена реалност, до дома си, до семейството и навиците си, до своята тренировъчна рутина и действителност.

Вярваме, че и за всички вас ще бъде полезно да чуете от възможно най-адекватния източник какво би било добре да правите и да не допускате в своето динамично ежедневие. Благодарим на Радослав Ангелов за ангажираността с този наш епизод и най-вече за това, че беше изключително директен по всички теми, не отклони нито един въпрос и беше истински професионалист и в отношението си към нас, както е и във всеки друг аспект от своя живот.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес