Зареждане

Хабиб говори за хаоса след победата над Конър: Исках да отхапя от сърцето му

Хабиб говори за хаоса след победата над Конър: Исках да отхапя от сърцето му
Публикувано на: Август 28, 2024 в 00:00 ч
Бившият безспорен шампион в лека категория Хабиб Нурмагомедов отново разказа за скандалната си схватка след двубоя с бившия носител на титлата в две категории Конър Макгрегър и екипа на дъблинчанина след мача им през 2018 г. - твърди, че е казал на главния изпълнителен директор на UFC Дана Уайт, че не може да "защити" противника си от последствия, след като октагонът е бил затворен зад тях.

Нурмагомедов, бивш безспорен шампион в лека категория и член на Залата на славата на промоцията, оглави UFC 229 в края на 2018 г. срещу завърналия се бивш шампион в две категории Макгрегър в разгорещената вражда.

И подчинявайки дъблинчанина с удушаване в четвъртия рунд, за да защити успешно титлата си за първи път, Нурмагомедов щеше да прескочи оградата на октагона в преследване на съотборниците на дъблинчанина, разпалвайки масова схватка между лагерите.

Хабиб Нурмагомедов си спомня за боя с Конър Макгрегър

Размишлявайки върху прословутото сбиване след боя, Нурмагомедов твърди, че след като двете страни са били вкарани в октагона преди битката им, той е казал на Уайт, че Макгрегър никога няма да бъде в безопасност въпреки усилията му.

Спомням си, че когато влязох в клетката, когато клетката се затвори, си спомням, че погледнах Дана Уайт и казах: "Днес не можеш да защитиш Конър Макгрегър." Дана ме попита "Kакво?" Казах: "Днес не можеш да го защитиш." Хабиб Нурмагомедов заяви в подкаста Inspire Me. "Той не ме чу. Всичко е наред, след битката ще поговорим."


"Беше много емоционален момент, но в същото време това беше моето усещане - наистина исках да му отхапя сърцето", обясни Хабиб Нурмагомедов. "Имали ли сте това усещане в живота си? Просто се опитах да разкъсам със зъби. Може би и вие можете да почувствате това. Аз съм "Eagle" и когато орелът е гладен, това не е добре. Той трябва да ловува. Ето защо."

Отказвайки се от непобедената си кариера в смесените бойни изкуства през 2020 г., Нурмагомедов подобри професионалния си рекорд на 29-0 с доминираща победа във втория рунд с триъгълно задушаване над бившия временен шампион в лека категория Джъстин Геджи

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес