Зареждане

Хорхе Масвидал иска мач с Майкъл Чандлър: Ще го поваля мъртъв

Хорхе Масвидал иска мач с Майкъл Чандлър: Ще го поваля мъртъв
Публикувано на: Септември 6, 2024 в 08:06 ч
Бившият многократен претендент за титлата в полусредна категория Хорхе Масвидал, който остана извън октагона повече от година и половина, потвърди, че са водени преговори с UFC за завръщане в промоцията - и иска да се изправи срещу Майкъл Чандлър в сблъсък в края на годината.

Масвидал, първият символичен шампион на BMF, напусна организацията през април миналата година, като претърпя четвърта поредна загуба с единодушно решение от Гилбърт Бърнс в родния си Маями.

В последствие Масвидал, ветеран от Флорида, оглави Gamebred Fighting Championships, но по-рано тази година участва в своята втора среща в ринга, отстъпвайки с близко разделно решение на другия възпитаник на Октагона Нейт Диас.

Хорхе Масвидал обеща да се бие с Майкъл Чандлър при завръщането си в UFC

В желанието си да се завърне в игра, Масвидал заяви, че са водени разговори с UFC за завръщане в ръководената от Дана Уайт организация, и докато изразяваше съчувствието си към гореспоменатия Чандлър, който чака да се бие с Конър Макгрегър, Масвидал приветстваше двубой с ветерана на Bellator при завръщането си.

"Конър Макгрегър в никакъв случай няма да се бие с мен", заяви Хорхе Масвидал. "Той се отказа от бой с бедния малък Майкъл Чандлър не знам колко пъти. Представете си мен? Не, той никога няма да се бие с мен. Той не може да изшмърка достатъчно кокаин, за да се екзалтира и да се бие с мен."


"Бих могъл да се бия тази година", обяснява Хорхе Масвидал, "Може да е в Лас Вегас. Седми декември. Ще поваля Майкъл Чандлър мъртъв на пода. Може да е следващата година - на Супербоул. Ще поваля някой друг на земята."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес