Зареждане

Алекс Перейра влиза в лагера на Джон Джоунс за битката с Миочич

Алекс Перейра влиза в лагера на Джон Джоунс за битката с Миочич
Публикувано на: Септември 16, 2024 в 02:00 ч
Шампионът на UFC в полутежка категория (до 93 кг), бразилецът Алекс Перейра, ще помогне на настоящия носител на титлата в тежка категория на UFC (до 120 кг), американецът Джон Джоунс, да се подготви за битка срещу Стипе Миочич. Миналия уикенд Джоунс и Перейра прекараха малко време заедно на UFC 306, което се проведе в Лас Вегас.

Двамата изгледаха събитието и отделиха време, за да се снимат и поговорят. Перейра сподели, че двамата шампиони са обсъдили съвместни тренировки. В момента и двамата са в тренировъчен лагер за предстоящите си битки. Перейра ще брани титлата си срещу Халил Раунри през октомври, а месец по-късно Джоунс излиза срещу Миочич.

Алекс сподели, че му трябват 7 до 14 дни да се възстанови след битка. Той планира да влезе в лагера на Джоунс и да му помогне в тренировките за Стипе:

„Джон и аз седяхме един до друг на UFC 306 и говорехме за съвместни тренировки. Мисля, че това ще се случи. Битката му ще е през ноември. На мен ми отнема около седмица или две, за да се възстановя след битка. Така че мисля, че ще имаме достатъчно време да тренираме заедно. Аз се чувствам като боец от тежка категория и той се чувства като боец в тежка категория. 

Джон изглеждаше по-тонизиран в сравнение с това как изглеждаше миналата есен. Бих искал да се поуча от неговия опит. Не знам дали ще се срещнем с него в октагона, но бих искал да получа опит от тренировки с него.,” каза Алекс в интервю за YouTube канала Full Send MMA.

Кой би победил в битка между двамата ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес