Зареждане

Сехудо: Мераб Двалишвили имаше късмет, че се бих контузен срещу него

Сехудо: Мераб Двалишвили имаше късмет, че се бих контузен срещу него
Публикувано на: Септември 18, 2024 в 00:00 ч
Хенри Сехудо не беше впечатлен от представянето на Мераб Двалишвили на UFC 306.

Въпреки че Двалишвили доминираше над Шон О'Мали на UFC 306 в "Сфера" и стана новият шампион в категория петел, Сехудо не беше впечатлен от видяното. Вместо това основният му извод беше, че Двалишвили не изглеждаше толкова впечатляващо и смята, че ако не беше получил контузия в двубоя си срещу грузинеца, щеше да спечели.

"Какво да кажа? Предвиждал съм тези неща. Шон не е свикнал да минава пет рунда. Той не е свикнал хората да са в краката му и аз просто се чувствах така - все още се връщам назад и казвам: "Хей, онзи бой с Алджамейн Стърлинг, той също беше случайност." Алджамейн все още беше в този бой и хората си мислеха, че просто хейтвам. Не, аз съм бил там с Мераб. Справих се много по-добре от Шон, когато се бих с Мераб. Искам да кажа, че аз повалих Мераб. Като че ли Мераб има късмет, че имах тази контузия в слабините когато се бихме", заяви Сехудо. "Мераб имаше късмет, че бях с травма в този бой."

Това е интересен коментар, тъй като Хенри Сехудо наистина имаше известен успех срещу Мераб Двалишвили. Той спечели първия рунд, тъй като изглеждаше, че е наранил сегашния шампион. Той дори го свали на земята във втория рунд. Въпреки това Сехудо казва, че контузията му в слабините е ограничила възможностите му в двубоя, поради което казва, че Двалишвили е късметлия.
  

Хенри Сехудо е готов да се бие с Шон О'Мали след UFC 306

Въпреки че Хенри Седжудо заяви, че планира да се върне обратно в категория муха, той казва, че би останал в категория петел, за да се изправи срещу Шон О'Мали.

Сехудо смята, че мач с О'Мали има голям смисъл, и е убеден, че това ще бъде добър мач за него. Но Сехудо се съмнява, че "Suga" ще иска да се бие с друг борец, след като загуби по начина, по който го направи от Мераб Двалишвили.

"Аз лично бих се радвал да се бия с него", каза Сехудо. "Мисля, че с цялото тролене, което сме си правили един на друг, и двамата живеем в един и същи град. Но просто не мисля, че той ще иска да се бие с мен, особено веднага след това, което Мераб му направи."

Хенри Сехудо е 16-4 като професионалист. Той има зад гърба си загуби от Мераб Двалишвили и Алджамейн Стърлинг за титлата в полусредна категория.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес