Зареждане

Майк Тайсън: Не се бия с Джейк Пол заради парите

Майк Тайсън: Не се бия с Джейк Пол заради парите
Публикувано на: Септември 17, 2024 в 18:00 ч
Майк Тайсън, сега на 58 години, е на път да се изправи срещу 27-годишната YouTube звезда и боксьор Джейк Пол. Въпреки че Тайсън посочи, че няма финансови мотиви, остава въпросът защо Майк, жива легенда в света на бокса, избира отново да сложи ръкавиците.

Тайсън настоява, че не се нуждае от пари, имайки предвид своята успешна компания за канабис Tyson 2.0. Наскоро тази компания получи финансова инжекция на стойност няколко милиона долара и може да се каже, че Тайсън е финансово уреден до живот.

И докато фенове и бойци вярват, че Майк излиза срещу Пол заради парите, то 'Железния твърди, че това не е истина.

„Мога да стоя и да чакам чек от моята компания за канабис всеки ден. Това не е за мен. Аз съм мъж. Искам да се изложа на риск. Понякога искам да видя кой съм всъщност. 

Искам да знам от какво наистина съм направен. Тази битка няма да промени живота ми финансово. Използвам различни методи за възстановяване. Правя всичко, което може да ми помогне.“, каза Тайсън.

Битката, насрочена за 15 ноември на стадион AT&T в Арлингтън, Тексас, се очаква в световен мащаб като грандиозно шоу. Тайсън иска да се представи, както го е правил от 14-годишна възраст, но това едва ли ще се случи. Какво очаквате от Пол - Тайсън ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес