Зареждане

Мераб Двалишвили: Умар Нурмагомедов е дагестанец, а не руснак! Различно е!

Мераб Двалишвили: Умар Нурмагомедов е дагестанец, а не руснак! Различно е!
Публикувано на: Септември 16, 2024 в 02:00 ч
Грузинският боец Мераб Двалишвили, след като спечели титлата в категория петел на UFC, говори за потенциалните си опоненти в бъдеще.

'Машината' успя да победи Шон О'Мали на UFC 306, което се проведе миналия уикенд в Сферата в Лас Вегас. Умар Нурмагомедов, който е претендент за титлата, очакваше, че Мераб ще започне да рекламира битката им, но това не се случи. Двалишвили не вижда претендент в лицето на дагестанеца и вярва, че Дейвисон Фигередо трябва да е следващ за него.

Ето какво каза Мераб:

„Умар Нурмагомедов не е от Русия, той е от Дагестан. Не е едно и също нещо. Въпреки че все още представлява руското знаме. Много уважавам дагестанците. Определено не е същото. И не става дума за страната. Искам да се бия с най-добрите. Аз вече съм победил четирима шампиони на UFC и искам да победя петия – Фигередо. 

Дейвисон е опасен, нокаутира хора, събмитва ги и има добро джиу-джицу. Умар победи само един боец от топ 15 - Кори Сандхаген. И видяхме какво направи Стърлинг на Кори, той го приспа в първия рунд. С цялото ми уважение към Кори.“, каза Двалишвили пред медиите.

Отговор от Нурмагомедов не закъсня. Ето какъв беше той:

„Не съм изненадан.“, написа Умар на страницата си в социалните мрежи.

Ще видим ли битка между двамата ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес