Зареждане

Валентина Шевченко: В битката с Грасо усетих енергия на чудовище

Валентина Шевченко: В битката с Грасо усетих енергия на чудовище
Публикувано на: Септември 17, 2024 в 08:00 ч
Валентина Шевченко разкри, че третата битка с Алекса Грасо за шампионския пояс е освободила в нея непозната досега сила - "чудовищна енергия".

Във втората по важност битка за вечерта на Noche UFC 306 в The Sphere, Валентина Шевченко си върна титлата в категория муха в третата си битка срещу Алекса Грасо. Балансът от първите две битки беше неблагоприятен за нея - Грасо я победи, последвано от разделно равенство.

Пред медиите Шевченко не скри критиките си към резултата от втората битка с Грасо. Тя смята решението за равенство за странно, защото знае, че е спечелила битката. Тя със задоволство потвърди думите си и сподели, че в последните 5 месеца не е спряла да се подобрява.

"Това беше третата ми битка с Алекса. Почувствах се някак различна. Почувствах се толкова мощна, толкова силна. Почувствах се дори по-голяма от преди няколко години. Усещах тази сила във вените си, в цялото си тяло. Мисля, че това е нещо добро за един боец. Ако не растете, време е да се пенсионирате. 

Но ако се чувстваш мощен и силен, тогава продължаваш да преодоляваш трудностите. Това е най-важното. Останалото няма значение. Този колан означава толкова много за мен, колкото загубата му след собствените ми грешки в първата битка. След това втората битка, която спечелих, но беше наречена равенство. 

Сега за тази трета битка имах 5 месеца тренировъчен лагер. Това беше много интензивен период. Не само физически, но и психически. Ежедневни усилия да стана по-добра версия на себе си. В тази битка усетих толкова много енергия в себе си, като енергия на чудовище. Просто я освободих и дадох всичко от себе си в тази битка.", каза Шевченко.

Ще успее ли Валентина да задържи титлата до края на кариерата си ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес