Зареждане

Чандлър имал предложение за битка с Холоуей на UFC 306: На мястото на Макс също щях да откажа

Чандлър имал предложение за битка с Холоуей на UFC 306: На мястото на Макс също щях да откажа
Публикувано на: Септември 18, 2024 в 00:00 ч
Майкъл Чандлър заяви, че за UFC 306 е имало готовност за двубой с Макс Холоуей, но разбира защо той не се е състоял.

Чандлър няма да получи мегасблъсъка си с Конър Макгрегър и се е съгласил на реванш с Чарлс Оливейра. Двамата ще се срещнат на UFC 309.

Имаше шанс да видим Чандлър срещу Холоуей на UFC 306, но не му беше писано да се случи. Сега Чандлър обясни защо мачът с "Blessed" не успя да се осъществи.
 

Майкъл Чандлър срещу Макс Холоуей

Майкъл Чандлър говори пред репортерите по време на неотдавнашната медийна среща и разкри, че сблъсъкът с Макс Холоуей е бил възможен за Noche UFC.

"Мисля, че това беше реалистично за мен, защото вече бях в лагер, във форма и готов да изляза", обясни Чандлър. "Споменавам това, не за да... знаете, че момчетата казват тези неща, за да държат имидж като силни бойци - аз не правя това, за да се правя на силен. Ако бях Макс, също нямаше да приема да се бия. Бях напомпан, че, може би, това е възможност - Чандлър срещу Холоуей, пояс на BMF, в "Сфера" на UFC 306 - но ако бях на негово място, също нямаше да приема.

"Той беше на почивка или правеше нещо съвсем различно от тренировки, наслаждаваше се на заслужена почивка и не беше готов да влезе в лагер и да се бие с някой като мен."

Холоуей ще се изправи срещу Илия Топурия за шампионската титла на UFC в категория перо на UFC 308 на 26 октомври. "Blessed" има шанс да добави още една голяма победа към вече звездната си кариера, ако успее да надвие Топурия, около когото се шуми мноог.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес