Зареждане

О'Мали оспорва загубата си от Двалишвили: Спечелих 2 от последните 3 рунда!

О'Мали оспорва загубата си от Двалишвили: Спечелих 2 от последните 3 рунда!
Публикувано на: Септември 18, 2024 в 00:00 ч
Шон О'Мали отново се придържа към статуса "непобеден" след UFC 306.

О'Мали заложи титлата на UFC в категория петел срещу Мераб Двалишвили в главното събитие на UFC 306. Нещата не се развиха по начина, по който "Suga" искаше, тъй като Двалишвили се залепи за него като лепило в продължение на пет рунда. Макар че О'Мали имаше някои моменти на успех, като например удар в тялото в края на битката, това просто не беше достатъчно, за да запази златото си в категорията.

Двалишвили е новият шампион на UFC, но О'Мали продължава да играе с "непобедения" си трик.
  

Шон О'Мали продължава да се държи като "непобеден" след UFC 306

Шон О'Мали се включи в профила си в X, за да заяви, че всъщност е победил Мераб Двалишвили заради спечелването на два от последните три рунда.


"Suga" Държавната спортна комисия С ИЗВЪНРЕДНИ НОВИНИ! "Suga" спечели 2 от последните 3 рунда!!! Резултатът от битката е променен. "Suga" спечели!"

Както можеше да се очаква, О'Мали получи известна ответна реакция заради публикацията в социалните мрежи. "Suga" също така твърдеше, че е непобеден, въпреки че през 2020 г. беше спрян от Марлон "Chito" Вера. О'Мали може и да е отмъстил за това поражение чрез единодушно решение, но остава фактът, че той има две загуби в професионалния си рекорд в ММА.

Ще бъде интересно да се проследи как О'Мали ще се възстанови след загубата на титлата на UFC в полусредна категория. При все това не очаквайте "Suga" да се завърне в октагона скоро. О'Мали заяви, че се нуждае от време, за да се излекува от контузиите си, и наскоро каза на Адин Рос, че през октомври ще се подложи на операция заради скъсан лабрум.

О'Мали заяви, че е получил травмата 10 седмици преди двубоя си с Двалишвили. Засега не е известен срокът, в който О'Мали ще се завърне.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес