Зареждане

Превю преди Антъни Джошуа - Даниел Дюбоа

Превю преди Антъни Джошуа - Даниел Дюбоа
Публикувано на: Септември 17, 2024 в 02:00 ч
Тази събота, 21 септември, ще има взрив на стадион Уембли, когато Антъни Джошуа се изправи срещу Даниел Дюбоа. Джошуа, който стана световен шампион два пъти в миналото, е решен да спечели титлата за трети път. За него боксът винаги е бил начин да поддържа живота си по правилния път.

Антъни имаше проблеми като малко момче, но намери изход в боксовата зала. От тези първи дни във фитнеса до златния си медал на Олимпиадата през 2012 г. Джошуа се доказва отново и отново. Но този път натискът е огромен. Може ли да стигне отново до върха ?

Даниел Дюбоа е претендентът и той не е тук, за да губи. За него е въпрос на живот и смърт да се възползва от тази възможност. Дюбоа е млад, мощен и пълен със самочувствие. Той знае, че може да победи Джошуа, ако всичко върви по неговия план.

Това е неговият шанс да докаже, че е не само голям талант, но и готов за истинска работа. След няколко неуспеха, той се преоткри и е решен да остави своя отпечатък в тежка категория. Тази битка е нещо повече от техника и сила. 

Става дума за това кой има най-голяма сила на волята, кой може да стигне по-далеч, когато натискът нараства. И двамата бойци имат силата да решат битката с един удар и феновете са нетърпеливи да видят този момент.

Това обещава да бъде историческа вечер. Кой от двамата ще излезе победител ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес