Зареждане

Алекс Перейра: Не тая злоба към Адесаня! Готов съм да тренираме заедно

Алекс Перейра: Не тая злоба към Адесаня! Готов съм да тренираме заедно
Публикувано на: Юли 14, 2024 в 18:00 ч
Израел Адесаня отново имаше своя момент, оплаквайки се, че Алекс Перейра никога не би станал известен без неговата помощ.

Вижте още - Израел Адесаня: Аз направих Алекс Перейра известен

Новините, особено оплакванията, прелитат света на ММА със светкавична скорост и така достигат до Алекс Перейра почти моментално. Бразилският шампион на UFC в полутежка категория се фокусира върху тях по време на редовен влог в канала си в YouTube. Израел първоначално не хареса как Алекс беше похвален след втория нокаут над Иржи Прохазка.

Това събуди отново стари рани в него и той си напомни на глас, че "Poatan" е само един незначителен човек, чиито постижения бяха силно изкривени. В миналото видяхме четири битки между Адесаня и Перейра. В двете им битки в кикбокса Перейра спечели, а в ММА двамата си размениха по една победа.

И докато Адесаня критикува Перейра, то Алекс му отвърна уважително.

„Мисля, че Израел Адесания е добър боец. Каквото и да иска да каже, не го приемам като обида. Той само каза мнението си, приемам го. Сега обаче му предстои друго изпитание, не аз, а Дрикус Дю Плесис. И му пожелавам да се справи. Мисля, че той е по-опитен и трябва да спечели. Вече се бих с Адесаня. 

Няма да кажа, че пак имаме вражда, или че му желая да загуби. Не, няма начин. Не тая злоба към него. Харесва ми начина, по който се бие и съм тук, за да го подкрепя. И ако някой ден имаше възможност да тренирам с него, да споделя тези преживявания, бих го приветствал.“, каза Перейра.

Ще има ли 5-та битка между двамата ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес