Зареждане

Израел Адесаня: Аз направих Алекс Перейра известен

Израел Адесаня: Аз направих Алекс Перейра известен
Публикувано на: Юли 11, 2024 в 02:00 ч
Израел Адесаня твърди, че той е направил Алекс Перейра известен.

"The Last Stylebender" има около месец до следващата си битка за титлата, в която този път ще влезе като претендент. Неговата биография вече не е толкова безупречна, колкото беше, когато започна в UFC. Адесаня беше страховит боец в средна категория, който веднъж се осмели да каже пред камера, че никой никога няма да го победи в дивизията. 

Това предизвика неговия дългогодишен враг Алекс Перейра да последва Изи в UFC. Всички знаем какво се случи след това. Адесаня отново загуби от Перейра, вече за трети път, и това отново предизвика емоции у него. Въпреки това, като дългогодишен шампион, той имаше право на незабавен реванш. Израел се поправи и нокаутира Перейра, като така намали разликата до 1-3.

В момента Алекс Перейра е новото лице на организацията. Това явно дразни Адесаня, който вярва, че е постигнал повече от бразилеца.

„Знам, че звучи странно, но ако погледнем фактите, реалността е, че Перейра явно беше бутан за битка за титлата. Всеки друг боец не би могъл да се бие за пояса след три победи. Дейна Уайт и UFC искаха той да се бие с мен независимо от всичко заради нашето минало. 

И не се оплаквам от нищо, просто представям голи факти. Знаете ли, в крайна сметка дори нямам нищо против него. Перейра е глупак. Той продължава да говори как ме е победил, но неговите постижения не са близо до моите. Той дори влезе в UFC само заради мен. 

Никой не го взе на сериозно. Той не беше известен, затова дойде в UFC и започна да ми се подиграва. Сега всички говорят за него. Това е чисто маркетингова стратегия както от него, така и от цялата организация. Ако не бях аз, Алекс щеше да е никой.“, каза Адесаня в интервю за Yahoo Sports.

Адесаня ще се бие с Дрикус Дю Плесис през август на UFC 305 в Пърт, Австралия. Прав ли е Адесаня за Перейра ?Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес