Зареждане

Любомир Геджев и Йонко Камбуров записаха участие в Панкратион

Любомир Геджев и Йонко Камбуров записаха участие в Панкратион
Публикувано на: Ноември 29, 2011 в 14:01 ч

На 25-ти ноември във Владивосток, Русия в спортен комплекс "Квадрат" българинът Любомир Геджев проведе семинар с местни бойци. По време на тренировките присъстваха известни бойци в свободните двубои, много борци и кик-боксьори.

Шампионът демонстрира пред бойците основни приоми при борбата и при захватите, които е научил през дългите си години на състезателна кариера.

"Това е огромна чест, че такъв боец като Стъки споделя своите знания с нас," заяви един от присъстващите бойци на семинара.

любомир геджев владивосток


Геджев също е останал доволен от своите ученици.

"Много добри бойци! Много от тях ще имат голямо бъдеще в професионалния спорт," заяви мнението си за семинара Геджев.

Броени дни след семинара Любомир Геджев и Йонко Камбуров от клуб Real Pain записаха участие в турнира Панкратион. Йонко камбуров загуби в първия рунд с армбар от добре подготвения си съпреник. а Геджев отпадна със съдийско решение след оспорвана битка в стойка срещу шампиона на Панкратион, който е бивш борец, но беше подбрал правилно стратегията си и избягваше играта на земя. Липсата на време за подготовка на Геджев, който е изпълнителен директор на World Professional Jiu Jitsu Cup, си каза думата и опонента му записа повече точки в стойка.

След състезанието българинът се връща обратно към задъжленията си в Абу Даби, където също така ще продължи подготовката си за двубоя му срещу Ivica Truscek на 18-ти декември в Любляна, Словения в състезанието по смесени бойни изкуства (MMA) WFC 15.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес