Зареждане

Стърлинг за О'Мали: Даваха му много лесни съперници

Стърлинг за О'Мали: Даваха му много лесни съперници
Публикувано на: Септември 2, 2024 в 02:00 ч
Шон О'Мали няма да има повече лесни мачове в бъдеще. Категорията петел достигна най-високото си ниво през последните години. За да спечели титлата, О'Мали трябваше да премине през най-доминиращия шампион след Доминик Круз, Алджамейн Стърлинг.

На "Sugar" му отне малко повече от един рунд, за да победи "Funk Master", тъй като той хвана Стърлинг с точна контра, за да го нокаутира. Но според бившия шампион Стърлинг, това не означава, че О'Мали се е бил с най-трудните противници. Всъщност той вярва, че е вярно обратното.

Кариерата на О'Мали е пълна с добри нокаути, включително победата му с технически нокаут над Стърлинг. Като цяло, боецът с 20 битки (18-1, 1 NC) има 12 нокаута и само една победа със събмишън. О'Мали сега трябва да направи зашита на титлата, която наистина ще тества качествата му.

Американската звезда се готви за битка с Мераб Двалишвили. Двамата ще се срещнат в главното събитие на UFC 306 (14 септември), като Дейна Уайт вече потвърди, че непобеденият Умар Нурмагомедов (18-0) ще очаква победителя.

Двалишвили и Нурмагомедов са кошмарни съперници за О'Мали, който досега имал лесен път в UFC. Така смята Стърлинг, който е най-добрият приятел на Двалишвили.

„Искам да видя най-добрите от най-добрите да се бият един срещу друг, без изключения. За някои бойци пътуването е подредено и Шон О'Мали е един от тях. Той влезе в битка за титлата само с една победа срещу класиран опонент и това беше с решение на съдиите в равностойна битка. 

Не че го мразя, просто наричам нещата с истинските им имена. О'Мали получи най-добрата възможност да стане световен шампион. Той имаше най-лесните противници и на практика не се изпоти. Не отричам, сега той ще се изправи срещу Двалишвили, но това е така, защото трябва и не му остават маневри за избягване. 

Чувствам, че О'Мали е избрал пътя на Джейк Пол. Резултатът изглежда хубав, но иначе той има предимство във всеки мач.“, каза Стърлинг

Съгласни ли сте със Стърлинг ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес