Зареждане

Майкъл Чандлър разкрива вътрешните си демони и борби

Майкъл Чандлър разкрива вътрешните си демони и борби
Публикувано на: Септември 2, 2024 в 00:00 ч
Майкъл Чандлър разкрива чувствата си за двубоя с Конър Макгрегър, който все още не е насрочен, но декември 2024 г. изглежда все по-вероятен.

Бившият световен шампион на Bellator "Iron" Майкъл Чандлър се превърна в изключителен боец в конкурентната лека категория на UFC. Побеждавайки или губейки, Чандлър си е създал репутация на изключително атрактивен боец. 

'The Notorious' Conor McGregor влезе в историята, когато завоюва две титли в UFC, спечелвайки и двете чрез зашеметяващ нокаут. После той влезе в грандиозен боксов двубой срещу великия за всички времена Флойд Мейуедър. Но след като преди няколко години си счупи крака, ирландецът Макгрегър не се занимава активно с бойни спортове.

Чандлър и Конър Макгрегър тренираха един срещу друг един сезон на "The Ultimate Fighter", но засега не могат да си уговорят дата за двубой.

Говорейки в интервю, Майкъл Чандлър отвори за съмненията си относно себе си, когато става въпрос за битка с Конър Макгрегър. Той обясни:

"Вътрешният ми глас не смята, че заслужавам този двубой с Конър. Но аз го заслужавам. Той никога не би го направил, човече, никога не би го направил, и мисля, че всички ние имаме това малко момче или това малко момиче вътре в нас. И е нормално да ги имаме. И мисля, че също така е нормално да се отворим за тях. 

"Изглежда по-истинско и е по-автентично: да говориш за борбите си, да говориш за недостатъците си, да говориш за съмненията си, защото ако се държиш така, сякаш си непробиваем и си непробиваем като куршум, това е недостижима психология. Разбира се, чувам съмняващите се, чувам недоброжелателите и чувам хейтърите. 

"Но ние просто продължаваме да се движим напред и въпреки че онзи малък човек от онова малко градче не вярва, че сме създадени, за да създадем този луд живот, който имаме. Ние просто ги потупваме по гърба и казваме, че всичко е наред. Просто продължавайте да вървите напред. Ние ще продължим да се изкачваме."

В заключение той казва:

"Определено се научих как да заглушавам повече своя вътрешен глас.  Бях малко момче от малък град, което беше научено да прави малки неща, и мисля, че има толкова много хора, които наистина резонират с това послание ...

Много дълго време се ядосвах на малкото момче, а след това, когато започнах да го признавам и се сприятелих с него, и осъзнах, че има много големи неща, които съм постигнал, и големи неща, които съм придобил в този живот благодарение на него. Престанах да го мразя, а просто започнах да го приемам и да се наслаждавам на пътуването. И ние сме на това пътешествие заедно."


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес