Зареждане

Чарлз Оливейра намекна за следваща битка: Скоро и ще бъдете изненадани

Чарлз Оливейра намекна за следваща битка: Скоро и ще бъдете изненадани
Публикувано на: Септември 2, 2024 в 00:00 ч
Следващата битка на Чарлс Оливейра в До Бронкс е в процес на подготовка. Бившият световен шампион в лека категория иска скоро да се завърне в UFC. Изглежда, че роденият в Бразилия спортист има избран съперник за следващия си двубой.

Следващата битка на Чарлз Оливейра

'Do Bronx' Чарлз Оливейра е любимец на феновете в ММА. Неговият вълнуващ стил е завладял сърцата на феновете на бойните спортове по целия свят. Спортистът от Chute Boxe беше млад, когато влезе в UFC, и се имаше своите висини и падения в началото. След като смени категорията, той започна впечатляваща серия от 11 победи и по пътя си завоюва короната в лека категория.


Оливейра е рекордьор, притежаващ титли за най-много победи със събмишън в историята на UFC, най-много финиши в историята на UFC и най-много бонуси за "Представяне на вечерта" в историята на UFC. Покрай това той е побеждавал забележителни бойци като Джъстин Геджи, Дъстин Поарие и Майкъл Чандлър, наред с други.

Откакто загуби титлата си в лека категория срещу Ислам Махачев, той е спечелил една победа и една загуба в тази дивизия. Но относно следващия двубой на Чарлз Оливейра може би скоро ще има новина, той има предвид съперник и той няма да е това, което очакваме.

Говорейки за следващия двубой на Чарлз Оливейра, на X той каза:

"Скоро и вие ще бъдете изненадани."

Срещу кого мислите, че ще се бие Оливейра?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес