Зареждане

Dana White: JDS има стил подобен на Chuck Liddell

Dana White: JDS има стил подобен на Chuck Liddell
Публикувано на: Март 31, 2012 в 14:00 ч

Как ще се справи Junior dos Santos в клинч?

Това е един от най-горещите въпроси, които се пита президента на UFC, Dana White, относно шампиона в тежката категория, който ще защитава титлата си срещу Alistair Overeen в UFC 146 на 26-ти май в Лас Вегас.

"Demolition Man" е световно известен кик-боксьор, който е повалял не един опонент с колена и безмилостен клинч. Проблемът му ще е, че трябв да се доближи достатъчно до шампиона, за да ги изпълни и да не бъде нокаутиран преди това. Ако обаче влезе в клинч, как ще реагира dos Santos?

"За мен въпросът е как ще се справи dos Santos с колената, лактите и ударите с крака. Откакто той е в UFC не съм го виждал да се изправя срещу подобно изпитание. Но ще му се наложи при двубоя му с Alistair Overeem. Той до момента се е бил предимно в едно измерение, има стил подобен на Chuck Liddell - добър е в защитата си от събаряния, раздава силни удари, но никога не се е бил с някой, който е добър с краката и колената и си служи с клинча така, както Alistair Overeem. Наистина съм любопитен да видя как Junior dos Santos планира да се справи с това."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес