Зареждане

Суперлек представлява Тайланд в главния двубой на ONE 168 срещу Джонатан Хагърти

Суперлек представлява Тайланд в главния двубой на ONE 168 срещу Джонатан Хагърти
Публикувано на: Септември 3, 2024 в 00:00 ч
"The Kicking Machine" Суперлек Киатмо9 иска да спечели златото по муай тай на ONE 168, когато се изправя срещу англичанина Джонатан Хагърти. Домакин на шампионския мач е щатският град Денвър, а Суперлек се гордее, че може да представи родината си Тайланд както в САЩ, така и в муай тай.

Суперлек срещу Джонатан Хагърти

"The Kicking Machine" има невероятно наследство в муай тай и е на първо място в класацията за най-добър боец. Роденият в Тайланд спортист има няколко невероятни победи над забележителни бойци като многодивизионния шампион по кикбокс Такеру Сегава, световния шампион по муай тай Родтанг Джитмуангнон, топ беоца Даниел Пуертас Галярдо и невероятния Панпаяк Джитмуангнон.

Суперлек Киатмо9 има над 170 двубоя, но най-важният мач в кариерата му предстои на 6 септември в ONE 168. Роденият в Тайланд спортист ще повиши теглото си, за да се изправи срещу краля на муай тай "The General" Джонатан Хагърти за короната му. Хагърти е в серия от победи с нокаут, която включва и победата му в първия рунд, за да спечели златото в Muay Thai.


28-годишният "The Kicking Machine" се отличава в муай тай благодарение на техниката си, пълна с различни ритници, които може да изпълнява на всякакво разстояние с опасна скорост и сила.

Относно сблъсъка с Хагърти на ONE 168 в САЩ с титлата по муай тай в залог, Суперлек заяви колко горд е да представлява Тайланд и муай тай. Той обясни:

"Винаги съм бил благодарен, че имам възможност да покажа муай тай на света. Специално е да бъда избран да участвам в тази огромна карта. За мен е чест. Отивам в САЩ с позицията на представител на Тайланд. За мен е важно да дам най-доброто от себе си - да не разочаровам тайландските фенове и да покажа уменията си по муай тай в САЩ.

Обичам хората там и времето. Имам чувството, че те също са много запалени по бойните изкуства и муай тай. Няколко пъти съм бил в САЩ за семинари. Харесва ми да преподавам и да виждам вълнението на американските фенове."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес