Зареждане

Buggy Choke: Руски боец победи с изключително рядък събмишън

Buggy Choke: Руски боец победи с изключително рядък събмишън
Публикувано на: Септември 2, 2024 в 12:00 ч
Руският боец в средна категория Ислам Янарсанов направи своя професионален дебют, като се победисъс задушаване, каквото повечето ветерани с над 50 битки дори нямат в биографията си.

В събота в National Fighting League 1 в Назран, Ингушетия, Русия, Янарсанов (1-0) приспа Шихабудин Шихабудинов (0-1) с елегантно buggy choke в 2:05 мин. на втория рунд.

Всичко започна, когато Янарсанов опита атака с въртене и беше повлечен на земята от Шихабудинов. Когато Шихабудинов се завъртя в сайд контрол, Янарсанов изстреля краката си нагоре и уви ръката си под него.


Главата и ръката на Шихабудинов бяха хванати в капан между крайниците и гърдите на Янарсанов. Докато Янарсанов стискаше, светлините на Шихабудинов угаснаха и в крайна сметка съдията се намеси, за да спаси изпадналия в безсъзнание боец.

Като се има предвид, че редките събмишъни са по-често срещани в по-малките професионални лиги поради липсата на опит в защитни техники, за сравнение в историята на UFC никога не е имало buggy choke. Те са изключително редки на всички нива в ММА.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес