Зареждане

'Остарявам', Хабиб се разхожда с насинено око

'Остарявам', Хабиб се разхожда с насинено око
Публикувано на: Септември 2, 2024 в 10:00 ч
Хабиб Нурмагомедов заяви, че „остарява“, след като публикува в социалните мрежи снимка на бушонираното си око.

Руснакът си тръгна от през 2020 г. с впечатляващ непобеден рекорд от 29-0.

Надарен със страхотни граплинг умения, усъвършенствани през годините на тренировки по самбо, Хабиб Нурмагомедов унищожи множество бойци от най-високо ниво, за да затвърди позицията си на един от най-великите за всички времена.

С победи над имена като Конър Макгрегър и Дъстин Поарие „The Eagle“ постигна повече, отколкото повечето биха могли да мечтаят, и по този начин почувства, че е направил достатъчно, за да отпътува към залеза.

Въпреки това през годините той споделяше странни кадри от тренировки, което караше оптимистичните фенове да изпадат в екстаз от възможността за завръщане.

В момента Нурмагомедов прави спаринги в старата си зала, American Kickboxing Academy, която преди това е споделял с хора като Ислам Махачев и Даниел Кормие.

Въпреки това, макар дагестанецът безспорно да е един от най-добрите, които някога са влизали в Октагона, по всичко личи, че в момента на тренировките той е притиснат до краен предел.

Наскоро той сподели в Инстаграм снимка на насиненото си око с надпис, който подсказва, че е преминал върха на силите си.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес