Зареждане

Рахмонов не се притеснява, че Конър може да се предреди всички в полусредната категория

Рахмонов не се притеснява, че Конър може да се предреди всички в полусредната категория
Публикувано на: Септември 3, 2024 в 00:00 ч
Шавкат Рахмонов не се притеснява от възможността Конър Макгрегър да получи титла в полусредна категория.

През последните няколко години Шавкат Рахмонов се утвърди като основен претендент в категорията. Той лесно може да се нарече един от най-интригуващите перспективни състезатели в списъка на UFC и продължава да доказва това всеки път, когато е в клетката. В момента обаче около кариерата му витае известна несигурност.

Това е така, защото мнозина смятат, че той трябва да получи следващия шанс срещу шампиона на UFC в полусредна категория Белал Мохамед. Уви, споменават се и други имена, сред които Камару Усман, Леон Едуардс и може би дори Конър Макгрегър като особено странен вариант.

Рахомов междувременно не дава много вяра на последната от тези идеи.


Рахмонов не се притеснява от Макгрегър

"Той се готви да се бие от дълго време, но все още не е успял да го направи, така че дори не мисля, че това, че ще спечели един бой за три години, ще направи нещо. Разбирам, че той е голяма звезда, но не виждам това да е възможно. Вярвам, че UFC е най-добрата и най-справедливата организация, така че вярвам, че ще направят всичко както трябва."

Конър Макгрегър вероятно ще се доближи до такава чест само ако успее да победи Майкъл Чандлър, като според слуховете битката ще се проведе в полусредна категория. От друга страна, времето на Шавкат ще дойде - и на този етап то изглежда донякъде неизбежно.

Каква би била вашата реакция, ако Конър Макгрегър получи шанс за титлата в полусредна категория преди някой като Шавкат Рахмонов? Кой ще държи златото след една година?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес