Зареждане

Иржи Прохазка вярва, че е на 2 победи от нов шанс за титлата

Иржи Прохазка вярва, че е на 2 победи от нов шанс за титлата
Публикувано на: Октомври 7, 2024 в 14:00 ч
Иржи Прохазка се подготвя за следващата си битка в UFC и намеква, че завръщането му в клетката може да дойде през първите месеци на следващата година. Той остава в полутежка категория и обмисля битки с Джамал Хил или Ян Блахович.

В момента чешкият боец е на тренировъчен лагер в Япония. След триседмична подготовка на Изток, следващата част от лагера го очаква в Мексико, където ще наблегне на подготовка на места с висока надморска височина. Въпреки че все още няма опонент, той загатва възможните варианти.

Иржи загуби 2 битки за титлата от Алекс Перейра, но въпреки това все още се цели в златото. Той е начертал и пътя към него:

„Справям се страхотно. Лагерът току-що започна за мен, така че сега съм напълно фокусиран върху тренировките. Все още не съм наясно с потенциалния съперник, но преговаряме с UFC. В момента работим върху това. Няма да имам битка до края на годината, но бих искал да се върна в октагона през януари или февруари. 

Мисля най-много за Хил и Блахович. Имам планирани спаринги и подготовка с местни треньори в Мексико, но все още не обсъждам подробности. Сега съм изцяло фокусиран върху Япония. Един или два мача срещу качествени съперници и шансът за титла може да е наблизо. Но трябва да се подготвя добре. Здравето ми трябва да е наред и не искам да подценявам нищо.", каза Прохазка.

Прохазка трудно ще стигне до нов шанс срещу Перейра, който вече го нокаутира два пъти.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес