Зареждане

Алекс Перейра бил болен и нямал лагер за Халил Раунтри

Алекс Перейра бил болен и нямал лагер за Халил Раунтри
Публикувано на: Октомври 7, 2024 в 02:00 ч
Алекс Перейра, бразилският шампион, широко известен със своята впечатляваща сила и техника, отново влезе в историята. Това се случи миналия уикенд на UFC 307, което се проведе в Юта, САЩ. Той успешно защити титлата си в полутежка категория срещу Халил Раунтри, въпреки заболяване и контузии, които сериозно засегнаха тренировъчния му лагер.

В седмиците преди двубоя Перейра претърпя сериозни физически неуспехи, включително заболяване и нараняване на ребрата, което го ограничи само до три седмици ефективна тренировка. Освен това Перейра беше на антибиотици и почти изкашля белите си дробове между рундовете на битката.

В навечерието на мача в Солт Лейк Сити треньорът на Перейра сподели трудните условия, в които неговият възпитаник трябваше да тренира.

„Алекс нямаше истински лагер, брато. Той дойде тук, за да се адаптира към надморската височина и едновременно с това да направи своя лагер. По същество това беше триседмичен лагер, докато той беше много болен и също имаше проблеми с ребрата.“, сподели Плинио Крус.

Въпреки тези пречки, Перейра успя да се възстанови и да се подготви за битката, решен да защити титлата си. Битката завърши в четвъртия рунд с технически нокаут, като Перейра отново доказа превъзходството си в клетката.

Неговата победа отбеляза третата му поредна успешна защита на титлата само за 175 дни, рекорд в UFC.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес