Зареждане

Конър Макгрегър проведе разговор с Турки Алалших

Конър Макгрегър проведе разговор с Турки Алалших
Публикувано на: Октомври 7, 2024 в 08:00 ч
Конър Макгрегър проведе видео разговор с Турки Алалших. 

В последно време ирландската звезда говореше как имало оферта да направи две битки с Терънс Крауфорд. Едната щяла да бъде по правилата на бокса, а другата в ММА. Конър твърди, че тези две битки щели да им донесат 200 милиона приходи, които двамата да си разделят.

Алалших е съветник от Саудитска Арабия в Кралския двор под ранг на министър и настоящ председател на генералния Entertainment Authority. Като председател на GEA, Алалших е кредитиран с водещи значими разработки в Саудитска Арабия, включително принос към спортните и културни арени.

Той участва във всички големи бойни галавечери в Рияд. По-рано тази година Макгрегър разкри, че иска да се боксира с Мани Пакиао в Рияд. Арабите знаят, че Макгрегър е голяма звезда и явно искат да го привлекат, за да се бие в Рияд.

Не е ясно какво са говорили Макгрегър и Алалших, но е ясно, че поддържат връзка. Конър трябваше да се завърне тази година, но това се отложи. Сега се очаква да го видим в клетката по някое време през 2025 година. Той иска да направи 2 битки, след което да стане свободен агент.

Ако Макгрегър стане свободен агент, тогава може да го видим на боксовия ринг в Рияд.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес