Зареждане

Кой е по-луд - Вячеслав Дацик или Чарлз Бенет?

Кой е по-луд - Вячеслав Дацик или Чарлз Бенет?
Публикувано на: Ноември 10, 2015 в 09:59 ч

Ще ви запознаем с две емблематични фигури от близкото минало на ММА сцената, които сигурно са познати за някои от вас, а други ще останат втрещени, ако ги виждат за пръв път.

Нека започнем с руснака Вячеслав Дацик, роден на 13 февруари 1980. Прякорът му е "Рижавият Тарзан" и е известен с ексцентричното си поведение на ринга и извън него.

Ексцентричността му и проблемите извън ринга достигат до такива размери, че той е затворен в психиатрична клиника, откъдето през 2010 извършва бягство и стига до Норвегия, където иска политическо убежище. Според лекарите там обаче, Дацик се оказва напълно нормален, но пък веднага след това получава присъда за незаконно притежаване на оръжие и е депортиран в Русия, където е осъден на 5 години затвор.

Изпълненията му на ринга обаче остават в историята като едни от най-откачените.
 

 
Чарлз Бенет е американски боец с прякор "Krazy Horse", който се състезава в различни организации, където записва статистика 26-22. РОден е през 1979 година и бързо тръгва по-престъпния път, получавайки присъда за трафик на наркотици. Неговия нестандартен подход към двубоите му спечелило както фенове, така и място в различни класации за атрактивни изпълнения в ММА.

Въпреки пропиляния талант, от видяното от Бенет можем да кажем, че той е един от най-атлетичните бойци, за своето време.
 

 
След като се заредихте с не малка доза лудост, кой според вас е по-откачения от тях двамата и как би изглеждала една евентуална битка между тях?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес