Зареждане

Основни удари с лакти в муайтай с Веселин Веселинов

Основни удари с лакти в муайтай с Веселин Веселинов
Публикувано на: Ноември 16, 2016 в 08:40 ч

Ударите с лакти са едни от най-емблематичните и поразяващи удари в муайтай и ММА.

Те са забранени в много други правилници именно поради пораженията, които причиняват, ако са нанесени точно и силно. Тежки аркади, нокдауни и зрелищни нокаути са честите последствия от тази техника, която става популярна чрез тайландския бокс, известен като едно от най-безкомпромисните и брутални бойни изкуства в света.

Като всяка техника обаче и тази има своите тънкости, както и начин за най-оптимално изпълнение. За щастие един от най-добрите състезатели от високите нива на този спорт живее и води тренировки у нас. Веселин Веселинов е един от треньорите в емблематичния клуб ВИП Ринг (София), който в момента води тренировки по муайтай в залата по бокс и муайтай "Сумайд Халидов" в НДК.

В следното видео Веселин ще ни покаже основите на ударите с лакти, както и някои по-специфични техники, които да направят изпълнението им възможно най-поразяващо.
 

 
Ако решите да упражнявате тези техники и да ги включите в своите тренировки, правете ги бавно, докато ги усвоите; винаги пазете своя тренировъчен партньор и обръщайте внимание на детайлите.

Препоръчваме: Качествена и изгодна екипировка за бойни спортове - Dominator
Веселин Веселинов

Веселин Веселинов е многократен републикански шампион и медалист от световни и европейски първенства по муайтай и един от водещите треньори на столичния клуб по муайтай - ВИП Ринг.

Той е водил битки с едни от най-представителните имена в този спорт, а понастоящем е треньор в столичната зала "Сумайд Халидов".

0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес