Зареждане

Шон Стрикланд очаква реванш с Дрикус Дю Плеси в UFC 311

Шон Стрикланд очаква реванш с Дрикус Дю Плеси в UFC 311
Публикувано на: Октомври 7, 2024 в 02:00 ч
Шон Стрикланд очаква реванш с Дрикус Дю Плеси.

Бившият шампион в средна категория твърди, че ще има реванш между двамата на събитието UFC 311, което ще се проведе на 11-ти януари в САЩ. Шон сподели, че локацията вероятно ще бъде Лос Анджелис.

„Все още няма дата, но трябва да е януари в Ел Ей. Америка е причината UFC да съществува. Трябва да се бием в земята на свободните. Вегас, Калифорния.", написа Стрикланд в социалните мрежи.

Стрикланд загуби титлата си от Дю Плеси през януари 2024 година в Канада. Битката им беше оспорвана и Дрикус спечели с разделно решение. Шон все още вярва, че е бил ограбен от съдиите и трябва да има реванш между двамата.

Дю Плеси е с рекорд 22-2 в ММА и е в серия от 10 поредни победи. В своята последна битка той победи Израел Адесаня и защити титлата през август. Дрикус приключва 20 от срещите си и двете му загуби са след приключване.

Стрикланд е с рекорд 29-6 в ММА. В своята последна битка той победи Пауло Коста през юни тази година. Шон приключва 15 от срещите си и 2 пъти пада с приключване. Той губи само от Дю Плеси в последните си 5 битки за UFC.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес