Зареждане

Чейл Сонен: Шон О'Мали е по-голяма звезда от Конър Макгрегър

Чейл Сонен: Шон О'Мали е по-голяма звезда от Конър Макгрегър
Публикувано на: Септември 3, 2024 в 10:00 ч
Чейл Сонен, член на Залата на славата на UFC, смята, че Шон О'Мали, а не Конър Макгрегър, е най-голямата звезда в спорта, която събира най-много платени гледания.

О'Мали ще се изправи срещу набиращия скорост Мераб Двалишвили в главното събитие на UFC 306 на 14 септември в Лас Вегас. Той се завръща, след като защити титлата си срещу Марлон Вера на UFC 299 по-рано тази година.

Макгрегър, който трябваше да се завърне срещу Майкъл Чандлър на UFC 303, все още не е направил своето завръщане в UFC. Той се подготвя към потенциално завръщане през декември, въпреки че не е сигурно дали UFC ще го привика за последното pay-per-view за 2024 г.

Преди UFC 306 Сонен смята, че О'Мали е по-голяма звезда от Макгрегър в момента.

 

 Конър Макгрегър се отказа от титлата "най-голяма звезда на UFC" в полза на Шон О'Мали


 
В неотдавнашен анализ, качен в канала му в YouTube, Сонен обясни защо О'Мали е в по-голяма звезда от Макгрегър.

"О'Мали е най-голямата звезда в нашия спорт в момента - каза Сонен.  Конър не е в този спорт, той дори не е лицензиран. Ако искаше, Конър не можеше да влезе и да се бие тази вечер. Просто споделям с вас, които сте в този спорт, че това е едно от тези неща. В момента Конър няма повече претенции към този спорт, отколкото Жорж Сен-Пиер или Хабиб Нурмагомедов. Всъщност през последната година Сент Пиере и Хабиб са посетили повече UFC събития, отколкото Конър."

О'Мали и Макгрегър си размениха реплики през последните месеци. Въпреки предишната сърдечност, О'Мали промени позицията си спрямо Макгрегър, като нарече бившия шампион в две дивизии наркоман и "тъпак".

Връзката на Сонен с Макгрегър също се влоши през последните месеци. Но Сонен остава заинтригуван от перспективата Макгрегър да се завърне в октагона.

О'Мали смята, че Макгрегър все още е лицето на UFC, въпреки нарастването на популярността му.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес