Зареждане

Дъстин Поарие намекна за 'голяма новина' - може би последен двубой?

Дъстин Поарие намекна за 'голяма новина' - може би последен двубой?
Публикувано на: Септември 2, 2024 в 16:00 ч
Бившият временен шампион на UFC в лека категория Дъстин Поарие изглежда е близо до завръщане в октагона за потенциален последен двубой.

Поарие загуби от шампиона на UFC в лека категория Ислам Махачев на UFC 302 по-рано това лято. В третия си пряк двубой за титлата на UFC в лека категория той загуби с отказване в петия рунд, с което на практика приключи преследването на пояса.

Непосредствено след загубата си от Махачев Поарие намекна, че UFC 302 може да е последното му участие в октагона. Оттогава той се колебаеше в тази си позиция, намеквайки за потенциално завръщане в подходящия двубой на подходящата сцена.

Според Поарие мачмейкърите на UFC са близо до това да осигурят завръщането му.
 

Подготвен ли е Дъстин Поарие за раздяла с UFC?

В неотдавнашна публикация в Instagram Поарие изглежда намекна, че предстоят новини за завръщане в UFC.



"Ще има големи новини скоро. Uno más", написа Поарие.

Към момента не е сигурно кого UFC има предвид за потенциалния последен двубой на Поарие. Чарлз Оливейра и Джъстин Гетджи са два възможни варианта за съперник.

Преди загубата от Махачев Поарие се върна в графата на победителите, като надви Беноа Сен-Дени на UFC 299. Победата дойде след загубата на титлата в BMF от Гетджи в UFC 291 миналата година.

Поарие редува победи и загуби след последователната победа над Конър Макгрегър през 2021 г. Той нокаутира Макгрегър в UFC 257 преди победата със спиране от лекар в тяхната трилогия.

Нито Оливейра, нито Гаетджи имат обявени битки, въпреки че Оливейра наскоро намекна за задаващи се новини. Главният изпълнителен директор на UFC Дана Уайт също така наскоро сподели, че предстоят обявявания на битки за Макгрегър, Макс Холоуей и Александър Волкановски.

Трилогия с Гетджи изглежда като потенциална възможност за Поарие след като Гетджи го нокаутира на UFC 291. Шанс за изкупление срещу Оливейра също има смисъл, след като падна от бразилеца във втория си мач за титлата в лека категория на UFC 269.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес