Зареждане

Дъстин Поарие планира последен мач в UFC: Още веднъж на бойното поле

Дъстин Поарие планира последен мач в UFC: Още веднъж на бойното поле
Публикувано на: Септември 8, 2024 в 00:00 ч
Бившият временен шампион на UFC в лека категория Дъстин Поарие отново потвърди плановете си да се появи за последен път в октагона след последната си загуба на неоспоримата титла - той разкри, че планира да влезе в "бойното поле" за последен път.

Поарие, настоящият номер четири в ранглистата на претендентите в лека категория, е извън играта, откакто през май беше начело на UFC 302, претърпявайки поражение в петия рунд с душене срещу настоящия номер едно в категорията, Ислам Махачев.

Ветеранът в леката категория Поарие, който обмисляше бъдещето си непосредствено след загубата от руснака, не свали ръкавиците си, а в седмиците след поражението заяви, че може да се бие за последен път.

Дъстин Поарие потвърди плана си за последна битка в октагона

В социалните медии този уикенд, за да се зареди, любимецът на феновете още веднъж потвърди плановете си да се състезава само още веднъж в UFC - на фона на връзките с множество високопрофилни двубои.

"Ще го направя",отговори Дъстин Поариена. "Още веднъж в битката, в последната добра битка, която някога ще запомня. Живей и умри в този ден, живей и умри в този ден."


В последната си победа любимецът на феновете от Луизиана записа впечатляваща победа над френския претендент Беноа Сен Дени - прекъсна впечатляващата победна серия на перспективния боец от Ним с бляскав успех с нокаут още през април. 

По-рано тази седмица обаче звездата на American Top Team потвърди, че дори няма да се замисли за потенциален бой с бившия си партньор в тренировките Колби Ковингтън, заявявайки, че откровеният ветеран няма да печели пари от името му в отдавна обсъжданата битка. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес