Зареждане

Еди Хърн осъжда завръщането на 'раздробения на парчета' Майк Тайсън

Еди Хърн осъжда завръщането на 'раздробения на парчета' Майк Тайсън
Публикувано на: Септември 3, 2024 в 07:26 ч
Британският боксов промоутър Еди Хърн не се притесни да критикува предстоящия сблъсък между Джейк Пол и легендарния боксьор "Iron" Майк Тайсън. 

От момента, в който двубоят беше обявен за първи път, Пол срещу Тайсън получи доста критики, като почти всички те бяха свързани с 31-годишната разлика във възрастта на двамата бойци. Вниманието се засили, когато първоначално насрочената дата 20 юли беше изместена за 15 ноември, след като Тайсън получи здравословни проблеми по време на полет през май. 

Въпреки че Тайсън настоява, че е здрав и готов да излезе, Хърн смята, че всичко това е лоша идея и ненужен риск за бившия обединен световен шампион в тежка категория. 

"Какво, какво, какво, по дяволите, правим?" Хърн пита невярващо. "Имам късмета да имам бизнес, в който не е необходимо да правим това. И аз никога няма да го направя."

Еди Хърн няма никакъв интерес да навлиза в боксовата сцена на инфлуенсърите... отново

Макар че Хърн е навлязъл в света на бокса на инфлуенсърите, промотирайки двубоя между по-големия брат на Джейк Пол, Логан Пол, и звездата от YouTube KSI, председателят на Matchroom Boxing няма интерес това да му стане навик. 

Особено при наличието на множество двубои с големи приходи на хоризонта като Канело Алварес срещу Едгар Берланга, Антъни Джошуа срещу Даниел Дюбоа и Усик срещу Фюри 2. 

"Всеки, който смята, че Тайсън трябва да е на ринга в момента, или не е в негов интерес, или е идиот", добави той. "Майк Тайсън напусна боксовия спорт преди 20 години,  нещо такова - беше разбит на парчета. Наистина ли мислите, че боксьор, който е бил разбит на парчета преди 20 години, сега трябва да се върне?

"Искам да кажа, че знам, че той се бие само с Джейк Пол, но това няма значение. Джейк Пол е силно момче. Той тренира всеки ден, може да удря. Разбирам го, разбирам бизнеса. Не ги критикувам, но за мен, не, благодаря, нито след милион години."


Пол срещу Тайсън ще се излъчва на живо по Netflix за повече от 260 милиона абонати на стрийминг гиганта. Самото събитие ще се излъчи от 80 000-местния стадион AT&T в Арлингтън, Тексас - домът на Далас Каубойс. 

Пречупен преди 20 години или не, Тайсън в момента изглежда в доста добра форма за 60-годишен човек, съдейки по движенията и бързината му от това видео:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес