Зареждане

Мераб Двалишвили замина за Мексико, за да подобри бокса си

Мераб Двалишвили замина за Мексико, за да подобри бокса си
Публикувано на: Септември 3, 2024 в 00:00 ч
Претендентът за титлата в UFC Мераб Двалишвили е в Мексико, където се опитва да подобри бокса си преди Noche UFC следващия уикенд.

По-късно този месец Мераб Двалишвили се изправя пред най-големия тест в кариерата си в смесените бойни изкуства. Той ще се изправи очи в очи с Шон О'Мали, като по този начин ще си оспорва шампионската титла на UFC. Грузинската звезда е работил изключително упорито, за да стигне дотук, и е готов да се възползва от тази възможност и да стане шампион.

Разбира се, това няма да е лесно, особено като се има предвид майсторството в стойка на Шон О'Мали. Най-добрият път към победата за Двалишвили вероятно ще бъде неговата борба, но както знаем, всички битки започват на крака.

За да му помогне да се подготви за това, Мераб замина за Мексико преди Noche UFC, за да се опита да подобри ударите си с ръце.

  

Подготовката на Двалишвили продължава

"Тук, в Мексико, провеждам страхотен боксов лагер преди двубоя. Усъвършенствам мексиканския стил."

Би трябвало да е доста интересно да се види как тези двамата ще се изправят един срещу друг. И двамата са невероятно талантливи сами по себе си и има милион и една различни посоки, в които може да се развие срещата им. Когато става въпрос за Двалишвили обаче, е трудно да не го похвалим, че е поел по този път. Ще бъде трудно да се справи, ако Шон успее да запази дистанцията, но ако успее да умори "Suga", тогава той наистина може да започне да взима превес.

Просто трябва да изчакаме и да видим как ще се развие ситуацията.

Ако трябва да предвидите какво ще се случи в това хитово главно събитие, какво бихте казали и защо?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес