Зареждане

Майкъл Чандлър намекна за евентуално обявяване на битка

Майкъл Чандлър намекна за евентуално обявяване на битка
Публикувано на: Септември 3, 2024 в 00:00 ч
Звездата на UFC Майкъл Чандлър продължава да се заиграва с идеята, че обявяването на битка за него може да е нещо предстоящо.

През последните месеци нещата за Майкъл Чандлър бяха доста разочароващи. Всъщност може да се твърди, че това е така вече повече от година. Американската сензация се наслади на някои страхотни моменти в Ultimate Fighting Championship, но от доста време е оставен без битка.


Това е така, защото той преследваше сблъсък с Конър Макгрегър. След като бяха един срещу друг в "The Ultimate Fighter", състезанието най-накрая беше определено за UFC 303. За съжаление, контузия на ирландеца бе причината двубоят да не се състои.

Сега, когато се приближаваме към последното тримесечие на годината, изглежда, че още няколко новини може да са точно зад ъгъла.


 

Чандлър е готов за война

"Колелата са в движение, за да захапя отново протектора за уста... залагай само на себе си, винаги. Продължаваме. Ще се видим на върха!"

Майкъл Чандлър разбира колко е важно да залагаш на себе си. Когато премина в UFC от Bellator, той знаеше, че очакванията са големи. По отношение на развлекателната стойност той повече от оправда очакванията. Особено двубоите му с Джъстин Гетджи и Дъстин Поарие твърдо го бетонираха като един от най-вълнуващите бойци в леката категория.

Надяваме се, че той най-накрая ще получи шанс да се завърне в октагона по-скоро рано, отколкото късно.

Вярвате ли, че ще получим съобщение относно двубоя между Майкъл Чандлър и Конър Макгрегър? Ако това се случи, кого подкрепяте да спечели и защо? 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес