Зареждане

Недялко Караджов с пета победа в професионалния ММА

Недялко Караджов с пета победа в професионалния ММА
Публикувано на: Ноември 5, 2011 в 16:57 ч
 
Българския състезател по ММА Недялко Караджов записа още един успех в професионалната си кариера, този път с триумфа си в елитния турнир по ММА - „ULTIMATE FIGHT“ в Подгорица, Черна гора. 120-килограмовият бургазлия участва в мач в клетка организиран от мениджърите на „Максфайт”. От компанията споделиха, че вече са уговорени още няколко мача за атрактивния бургаски гигант, като първата е в края на ноември в Лас Палмас. 
 
Турнирът в Подгорица се яви като Гала вечер мемориал в памет на на Миодраг Гидра Стоянович, организатор и реализатор на подобни турнири преживе. Турнирът събра редица ММА бойци и мениджъри от повечето балкански държави. Повече от 4 хиляди души наблюдаваха стойностни срещи в клетка, където Недялко Караджов трябваше да срещне за съперник сърбина Саша Лазич.
 
Ден преди мача, на официалния кантар мениджъра на Лазич е поискал смяна на партньора и със съгласието на „Максфайт” съперникът на Недялко Караджов бе сменен с друг представител в тежка категория - словенския боец Томаш Симонич. След няколко схватки Недялко Караджов победи Симонич с отказване във втори рунд. 
 
Недялко е комплексен състезател, добър е както на земя, така и в стойка. Мисля че е подготвен и ще се справи” – сподели ст.треньорът Теодор Карастоянов преди мача.
 
След победата Карастоянов доволен напомни, че Караджов не е излъгал очакванията му.
 
Отидох за победя и за нищо друго, тръгнах само да покажа че мога побеждавам и победих!” – сподели Недялко след завръщането си.
 
Победата бе пета в професионалната кариера на бургазлията, който заради визията си и атрактивните си тежки удари бе харесан и от американския мениджър Кен Павиа. От „Максфайт” очакват след предстоящите мачове на Дечо в чужбина, той да получи нови оферти за участия в елитни турнири.
 
Не всичко е бой и пари, важно е поведението.” – бе посъветвал българския боец Кен Павиа. Опитният мениджър в чийто листа с бойци вече има повече от 70 професионалисти с договори с най-големите бойни вериги, отдавна е харесал изявите на бургазлията Недялко Караджов и столичния боец Любомир Симеонов. 
 
След няколко дни почивка дадени от треньора Карастоянов, Недялко Караджов се връща в спортната зала и продължава с подготовката си за предстоящите ангажименти. 

недялко караджов

 

Източник: БФММА

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес