Зареждане

MMA състезание WFC 7 - приемат се заявки за участие

MMA състезание WFC 7 - приемат се заявки за участие
Публикувано на: Февруари 12, 2009 в 14:14 ч

На 4-ти април в София ще се проведе седмото издание на състезанието по свободни двубои (MMA) World Freefight Challenge (WFC). Зала "Унверсиада" ще бъде домакин на изданието на турнира, който е спечелил мястото си сред най-известните в Европа.

Всеки който има интерес за участие ,без значение от категорията или участие в друга федерация или клуб, може да се обади на телефон 0886279223 за повече информация.

WFC 7: Real Pain Challenge ще се проведе с подкрепата на клубът по смесени бойни изкуства (MMA) и бразилско джу-джицу на Любомир Геджев и Христо Христов - Real Pain.

По предварителна информация в MMA състезанието ще вземат участие бойци от България и чужбина, като се очакват два двубоя между едни от най-добрите състезатели по MMA у нас. Любомир Геджев-Стъки ще предизвика Росен Димитров, а Ицо Щерев ще предизвика брат му - Румен Димитров.

В предното издание на турнира, провело са у нас на 27-ми септември миналата година, Любомир Геджев победи французина Jean Lenogue в двубой за шампионския пояс и накара всички в залата да се почустват горди от факта, че са българи - снимки и повече информация от WFC 6.

В момента се набират бойци, така че всеки който е заинтересован от участие в MMA състезанието може да се обади на посочения по-горе телефон за повече информация. Клуб Real Pain е заинтересован от развитието на MMA спорта в България и е отворен за бойци от различни клубове и федерации.

wfc mma смесени бойни изкуства свободни двубои

 

MMA България - смесени бойни изкуства

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес