Зареждане

Панов и Васкес с първа среща очи в очи преди MAX FIGHT 59

Панов и Васкес с първа среща очи в очи преди MAX FIGHT 59
Публикувано на: Юли 19, 2024 в 07:24 ч
Йосиф Панов “Пепелянката” и Мигел Васкес застанаха лице в лице преди сблъсъка на 20 Юли.

Официалната пресконференция преди събитието MAX FIGHT 59 се проведе по-рано днес в “Grand Hotel Sveti Vlas”. Участниците в основната битка на вечерта, говориха пред журналисти. Редом до тях бе и президентът на бойната верига Любен Джубрилов.

“Трудно уловим е, но аз вярвам, че ще успея да го хвана и да скъсам един от неговите конци” Заяви Панов за опонента си Мигел Васкес с прякор  “Кукла на конци”.

“Излизам мотивиран. Спокоен. В същото време знам какво ме очаква. Това за мен е един по-голям залъг, но аз съм гладен! Знам, че тази победа ще е много престижна за мен.”, добави Панов.

“Ще се бия с цялото си сърце. Ще се върна в Мексико победител”, отвърна мексиканецът, който 6 пъти е защитавал световната титла на IBF. 


“Много съм щастлив, че успяхме да уредим този мач. Не е никак лесно да се доведе такъв класен боксьор в България. Успехите, които Васкес има са изключително впечатляващи. Той е едно голямо име в бокса” каза мениджърът на  Йосиф Панов - Васко Алексеев. 

Джубрилов сподели, че бойният шампионат за 16-та поред година ще се проведе на “Амфитеатър Арена” в летния курорт Свети Влас.

“Винаги тук са се случвали интригуващи сблъсъци. От тук са излязли големи имена в българския боен спорт” сподели Джубрилов. “Интересът е много голям и всички билети за изкупени” добави той. 

Видео от цялата пресконференция може да видите тук:

 
Йосиф Панов “Пепелянката” (25-3 / 11KOs) ще се изправи срещу мексиканската звезда Мигел Васкес в главния сблъсък на галавечерта MAX FIGHT 59 на 20 Юли на “Амфитеатър Арена”, Свети Влас. Събитието е с начален час 20:00ч

Официалното претегляне преди MAX FIGHT 59 ще се проведе в петък (19.07) в “Planet Yacht Club”, Свети Влас.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес