Зареждане

7 упражнения за... всичко

7 упражнения за... всичко
Публикувано на: Декември 27, 2010 в 10:51 ч

Най-добрия начин да решиш някои големи дилеми може би е най-великата защитна мярка, позната на човека - тренировката. Виж тези 7 лесни решения за всеки ежедневен проблем.
 
Най-доброто упражнение за отваряне на буркан
Мъртва тяга с надхват. Прави се точно като обикновена мъртва тяга, но с удебелен с 1-2 кърпи лост. По-дебелия лост и по-големите тежести карат мускулите на предмишницата ти да работят по-здраво от преди, което ще ти даде ръкотрошащ захват - перфектен за отваряне на затегнатата капачка на буркана с туршията. 
 
Направи това: Застани пред лоста с краката раздалечени на широчината на раменете и хвани лоста с надхват с ръцете си, които пък са по-раздалечени от краката. Повдигни гърдите, придърпай раменете назад и си фокусирай очите право напред. Сега изпълни движението за мъртва тяга.
 
упражнения за всичко
 
Най-доброто упражнение преди да те покажат по телевизията
Избистри ума си с 30 натоварени минути на пътечката. Учените от университета в Илинойс са открили, че мъжете обработват информацията по-бързо и качествено 50 минути след тренировка, отколкото преди нея. Това не трае цял ден, но задоволителния резултат би трябвало да те държи свеж дълго време след тези начални 50 минути.
 
Направи това: Тичай на пътечка 30 минути на 80% от максималната честота на сърдечния ти пулс.
 
Най-доброто упражнение за победа на канадска борба
Набиранията с подхват действат върху предмишницата, което ще ти даде по-силен захват и сила на китката, както и на бицепса, и гърба, което ще ти помогне да издърпаш ръката на опонента надолу.
 
Направи това: Направи обикновено набиране, използвайки подхват, но използвай лост, който е по-дебеличък. За ориентир могат да ти служат краищата на лоста за лежанка. Или просто увии една кърпа около лост с нормална дебелина. Направи 1-3 серии по възможно най-много повторения.
 
Най-доброто упражнение за подобряване на секса
Направи коремните си мускули по-силни с повдигане на краката то висеж.
 
Направи това: Хвани се за лоста за набиране с надхват и си отпусни тялото с леко сгънати колене. Без да сгъваш повече краката си, вдигни коленете възможно най-близо до гърдите си, като сгъваш гърба и прибираш бедрата към гръдния кош. Задръж, а след това бавно сваляй кръката към началната позиция. Ако ти е много трудно, прави упражнението легнал на пода или на наклонена лежанка. Направи 3 серии по възможно най-много повторения.
 
Най-доброто упражнение, с което ще накараш приятелката си да се вклюби още повече в теб
Нуждаеш се от силни крака. Но също така трябва да държиш тежестите, както би държал и нея. Решението? Zercher клекът.
 
Направи това: Дръж лоста в сгъвката на лактите си и застани изправен с крака раздалечени колкото ширината на раменете. Дръж торса си възможно най-изправен (вдигай с краката, не с гърба) и започвай да приклякаш докато бедрата ти не застанат успуредни на пода. Направи 3 серии по 8-10. повторения.
 
Най-доброто упражнение за хвърляне на топка с 140 км/ч
Ако си фен на бейзбола и искаш да хвърляш топката като Ранди Джонсън или Роджър Клемънс? Трябва ти сила - това е, скорост и сила — на мускулите на бедрата и раменете с упражнение, наречено the изхвърляне на дъмбел.
 
Направи това: Хвани един дъмбел с ръката, с която хвърляш и го дръж точно пред тялото си на ръка разстояние. Сгъни се в коленете и кръста така, че дъмбела да виси между краката ти. С едно рязко движение се изтласкай с краката и вдигни дъмбела над главата си с ръката и рамото докато ръката ти не се изправи. Направи 3 серии по 6 повторения.
 
Най-доброто упражнение, след което ще можеш да удряш голф топчето на 270 метра и да убеждаваш хората, че си Тайгър Уудс
Изхвърлянето на медицинска топка с усукване заздравява мускулите на бедрата и на средната част - източниците на сила за твоя замах. Сега само ти остава да бройкша жените като Тайгър...
 
Направи това: Вземи една медицинска топка и застани с лявата си страна към бетонена или тухлена стена. Дръж топката близо до дясното ти бедро и я хвърли към стената, завъртайки горната част на торса заедно с бедрата, докато държиш стъпалата на място. Хвани топката след като отскочи и продължи движението, докато топката не се върне в стартовата позиция. Направи 3 серии по 10 повторения на всяка страна.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес