Зареждане

Конър обмисля битка в BKFC: Остават две срещи до края на договора ми с UFC

Конър обмисля битка в BKFC: Остават две срещи до края на договора ми с UFC
Публикувано на: Юли 18, 2024 в 22:28 ч
Звездата на UFC Конър Макгрегър се закани, че ще премине към боевете с голи ръце по време на пресконференцията на BKFC.

Днес, четвъртък, 18 юли, промоутърът BKFC проведе пресконференция в хотел Hard Rock в Марбея, Испания, на която промотира предстоящото си събитие през октомври, на която присъства и отговорникът на BKFC за Европа, Любомир Геджев, под чието ръководство организацията проведе първите си две събития на континента в България..

На място беше съсобственикът Конър Макгрегър, който засегна ролята си в BKFC, както и настоящия си договор с UFC и бъдещите си планове.

Ирландецът започна пресконференцията с думите:

"Това е сериозната работа - никой в средите на бойните спортове не може да каже и една лоша дума за Bare Knuckle Fighting Championship, а това за мен са пари в банката."

Продължавайки, Конър Макгрегър каза:

"Това е спорт във възход. С моята подкрепа съм уверен, че мога да го привържа към ракета и да го изпратя право на Луната. Елате и опитайте уменията си тук, в Bare Knuckle Fighting Championship. Направете ново име за себе си. Вижте какво се случи с Майк Пери, една от големите ни звезди тук. "Кралят на насилието", както той се титулува. Той имаше такъв възход в спорта, че сега този уикенд ще се изправи срещу един малък глупак, който всички се надяваме да си го получи."

Майк Пери ще се качи на боксовия ринг с Джейк Пол тази събота, 20 юли, в зала Amalie Arena в Тампа, Флорида.


В заключение Конър Макгрегър похвали BKFC и се изказа за UFC, като каза:

"За мен остава малко работа с Ultimate Fighting Championship, остават две битки от договора ми, но със сигурност тук на подиума имаме трима състезатели в лека категория и знаете, че съм хвърлил око на всички от тях. Не съм тук само като собственик. Играч-мениджър бих се нарекъл в този случай."

Конър Макгрегър (22-6 ММА) трябва да се бие в клетката с Майкъл Чандлър (23-8 ММА) по-късно тази година. Двамата противникови треньори от TUF-31 трябваше да се бият на UFC 303 през юни тази година, но Макгрегър се оттегли поради контузия.

Бившият носител на титлата в две дивизии на UFC има два оставащи двубоя от договора си с UFC.  Макгрегър не се е бил в октагона от юли 2021 г., когато беше победен от Дъстин Поарие (30-9 ММА) на UFC 264.

Може би, както посочи Конър Макгрегър, ще го видим да се бие в BKFC след напускането му на UFC?

Бихте ли искали да видите ирландеца да се бие в BKFC?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес