Зареждане

Вижте какви битки планират UFC до края на годината

Вижте какви битки планират UFC до края на годината
Публикувано на: Юли 19, 2024 в 02:00 ч
Традиционно UFC се опитва да завърши годината с гръм и трясък. Предстоят още 7 номерирани турнира, като пет от тях нямат официално планирани основни битки. Но има прозрения от Ариел Хелуани, който разказа какви битки е планирала промоцията за турнирите UFC 306, 307, 308, 309, 310.

UFC 306 е същият грандиозен турнир в „Сферата“, който Дейна Уайт толкова активно рекламира. Към организацията дори се присъедини Саудитска Арабия, а събитието ще стане част от програмата на Риядския сезон. Според журналиста тя трябва да бъде оглавена от Шон О'Мали и Мераб Двалишвили. Не е изненадващо, защото и двамата бойци говориха за тази дата.

UFC 307 e мистериозен турнир, който ще раздели събитията в Сферата и в Абу Даби. Събитието ще се проведе в Солт Лейк Сити и засега няма планове за него. Но Хелуани вярва, че този турнир ще бъде оглавен от битка за титлата в категория перо. Илия Топурия ще брани титлата си срещу Макс Холоуей. Тук няма изненади, защото тази битка се обсъжда от април

UFC 308 e събитието е в Абу Даби, така че тук всичко е очевидно и Ислам Махачев трябва да се бие тук. Те планират  реванш с Арман Царукян, но трябва да помним, че все още има формална заплаха за тази битка. Арман има девет месеца дисквалификация, която все още може да намали на шест месеца. През август е планирано Царукян да се появи във видео за превенция на тормора, което трябва да помогне за намаляване на наказанието му.

UFC 309 е традиционен ноемврийски турнир в Ню Йорк на легендарната арена Медисън Скуеър Гардън. Миналата година събитието трябваше да бъде ръководено от Джон Джоунс и Стипе Миочич , но всички знаят историята за контузията на шампиона, която накара цялата дивизия да спре.  Сега ще има нов опит за уреждане на битка между две легенди - Джоунс и Миочич трябва да оглавят UFC 309.

UFC 310 е последният номериран турнир за годината и последната възможност за организиране на „най-голямото завръщане в историята на бойните изкуства“ през 2024 година. Да, говорим за Конър Макгрегър и Майкъл Чандлър. Дейна Уайт не крие, че UFC иска да организира двубой с Макгрегър преди края на годината, а турнирът в Лас Вегас е отличен вариант.

Предстои да видим дали прогнозите на Хелуани ще се сбъднат. Коя от горните битки чакате с нетърпение ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес