Зареждане

Арън Бринк - Боецът на UFC, който стана порно актьор, а синът му уби 5-ма души!

Арън Бринк - Боецът на UFC, който стана порно актьор, а синът му уби 5-ма души!
Публикувано на: Януари 2, 2023 в 00:00 ч
Арън Бринк се интересува от филми за възрастни и се отказва от отглеждането на сина си.

Днес ще ви запознаем с част от историята на Бринк, която при някои може да породи смях, а при други сълзи. Актьорът от филми за възрастни се би в клетката през 90-те години. Бринк дори имаше една битка в UFC, която той загуби от бъдещия шампион Андрей Арловски.

Двубоят срещу Арловски се състоя през ноември 2000 г., а по това време Бринк все още не беше започнал филмовата си кариера. В първата сцена Арън участва през декември 2002 г., след като е поканен от продуцент.

Тогава Бринк е на 27 години. Ето какво си спомня Бринк от този период

„Правих секс с момичета на парти и той забеляза, че съм много надарен. Той каза: „Пич, ти си шибан професионалист. Ако преминеш прегледа, ще те пусна във филм."

Така че влязох в няколко сцени. Направих пари. И именно заради света на порно започнах да употребявам наркотици.“, сподели Бринк в интервю за MMA Junkie.

Дебютът в новото поприще се оказа напрегнат. Боецът започва да използва псевдонима "Dick Delaware".

„Работех с мацка на име Кандис Джаксън, черна мацка. Никога досега не бях чукал черна мацка. Всичко това беше ново за мен, но в този ден разбрах, че имам бъдеще в този бизнес.", казва Бринк.

Но това бъдеще не винаги е било изпълнено с добри моменти. Малко след като започва кариерата си във филми за възрастни, Бринк започва да експериментира със синтетични наркотици и анаболни стероиди. Вредните лекарства оказаха отрицателно въздействие върху качеството на новата работа.

„Обичах шибаните мацки и обичах наркотиците. Проблемът беше, че беше ужасна смес. Това, което наистина ме вбеси, беше фактът, че правех секс само за пари, за да получа повече наркотици. 

И беше несправедливо към жените, с които тогава работех. Бих могъл да им служа много по-добре, ако не бях толкова зависим.“, съжалява Бринк.

Арън описва детството си като скучно, но всъщност е било тежко и оттам идват всички проблеми на един мъж.

В младостта си той попада в колонии за непълнолетни осем пъти. Първо за три месеца, а след това за шест и девет. И по-късно той е арестуван за контрабанда на марихуана от Мексико до Съединените щати. Освободен е едва на 24-годишна възраст.

Бринк се развежда три пъти, а първата му съпруга Лаура Вопел му ражда син. Никълъс Франклин Бринк е роден през май 2000 г., шест месеца преди битката на баща му с Арловски.

На 16-годишна възраст младежът променя името си и става Андерсън Лий Олдрич, за да защити себе си и бъдещето си от всякакви връзки с баща си, с когото не е общувал от години. Петицията за промяна на името му е подписана от майка му, баба Памела Пулън и доведения дядо Джонатан Пулън.

Бринк също дава писмено разрешение за промяната на името. По стечение на обстоятелствата, няколко седмици след като Никълъс стана Андерсън, баща му беше арестуван за опит за кражба с взлом и притежание на огнестрелно оръжие.

Синът на Бринк се дистанцира от престъпленията на баща си. На 19 ноември 2022 г. Андерсън Лий Олдрич влезе в нощен клуб в Колорадо и откри огън, уби петима души и рани 18. В клуба се събираха представители на сексуалните малцинства, на този принцип Андерсън избра мястото, където ще стреля.

Съдебните документи, подадени същия ден, показват, че Олдрич се самоопределя като небинарна личност, което означава, че не се смята нито за мъж, нито за жена.


Медиите веднага се свързаха с Бринк, а първите коментари на бившия боец се оказаха доста двусмислени по отношение на загиналите.

 „Започнаха да ми разказват за инцидента, за стрелбата, в която са участвали няколко души. Тогава разбирам, че това е гей бар. Уплаших се: "Боже, той гей ли е?". Оказа се, че той не е гей, така че издишах.“, каза Бринк в интервю за CBS.

По-късно той се защити за тези думи, като отбеляза, че са били изтълкувани погрешно.

„Нямам проблеми с гейовете. Няма да участвам в хомосексуализма. И предпочитам синът ми да не прави същото. 

Бях наистина облекчен да разбера, че не е гей. Животът на всеки има значение. Имам сърце и сърцето ми съчувства на жертвите. Думите не могат да опишат колко съжалявам.“, каза той пред The Post.

Бринк каза, че кратката му връзка със сина му е била токсична и не е имал друг избор освен да прекрати връзката. Според Арън отношенията рязко се влошили, когато той започнал порно кариера.

„Реших да стана порно актьор, но мислех, че той ще каже: „Страхотно, баща ми е порнозвезда!" В наше време маниаци са тези, които заплашват другите хора. 

Сега спортистите са обект на тормоз. Големи и тъпи спортисти като мен, които не знаят как да използват компютър. В момента ни тормозят!", оплака се Бринк.

48-годишният Бринк проведе последната си битка през 2019 година. Арън разкри, че вече не се занимава с порнография и си изкарва прехраната като работи в строителството и като треньор.

Той се е отказал от тежките наркотици и се надява скоро да има нов бой, за да дари част от приходите на семействата на жертвите.Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес