Зареждане

Джон Джоунс пледира невинен по обвиненията в нападение над допинг служители

Джон Джоунс пледира невинен по обвиненията в нападение над допинг служители
Публикувано на: Юли 19, 2024 в 02:00 ч
Шампионът на UFC в тежка категория Джон Джоунс пледира невинен по две обвинения  срещу него.

Вижте още - Повдигнаха две обвинения на Джон Джоунс 

Toва се случи по време на виртуално изслушване в съд в Ню Мексико. Съдия Британи Малдонадо Малот наблюдаваше производството с Джоунс, присъстващ на виртуалното изслушване заедно с неговия адвокат Кристофър Дод. Джоунс се пледира за невинен в дребно престъпление за нападение и намеса в комуникациите след предполагаема кавга с допинг служители, които са посетили дома му през март.

Съдията му наложи доста сурови ограничения, докато процесът продължава. Джоунс не трябва да притежава огнестрелни или опасни оръжия, не му е позволено да притежава или да консумира алкохол, както и наркотици.

"Bones" трябва да уведоми съда, ако адресът му се промени, както и да поддържа връзка с адвоката си. Звездата трябва да „избягва всякакъв контакт“ с предполагаемите жертви по делото. Следващата стъпка по делото му е съдебен процес, който е насрочен за 22 август в Ню Мексико.

Обвиненията срещу Джоунс произтичат от предполагаем инцидент с двама агенти, представляващи Drug Free Sport, които пристигнаха в къщата му на 30 март, за да вземат проба като част от антидопинговата агенция на UFC.

Ако Джоунс бъде признат за виновен и по двете обвинения, той може да получи 1 година затвор и глоби в размер на 1500 долара.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес